Széll Klára: „A szél ott fúj, ahol akar" … (Jn 3),

avagy a „COVID RULETT*” tanulságaiAz utóbbi években eldurvult szellemi harcban központi helyen volt a „Covid rulett”, ennek minden káros, és áldásos következményével.

Olyan döntéseket kellett meghoznunk, amelyeknek morális vonzata is volt.

Egyházunk „megnyugtatott”, hogy tegyük félre morális aggályainkat, törődjünk inkább az egészségünkkel és a „szent nyáj-immunitással”. Volt, aki hagyta magát „megnyugtatni”, de a morális dilemmákon edződött híveknek továbbra is fönnálltak az aggályai.

Nagy iskolája volt ez az időszak a szellemek megkülönböztetésének, melyben szemben állt a félelem a hittel, a hazugság az igazsággal, a bátorság a gyávasággal, a kényszerítés a szabadsággal, a megalkuvás a hűséggel, az áltudomány a valódi tudománnyal, a visszaélés a tisztelettel, a manipuláció a hiteles tájékoztatással…, és folytathatnánk a sort.

Isten ebben a káoszban is adott iránymutatásként szolgáló fénylő pontokat, kivételes egyházi, és világi szakemberek képviselték az Ő igazságát.

Hazánkban szakmai vonalon az Orvosok a tisztánlátásért honlap segítette a hiteles tájékozódást. Természetes következményként az IGAZSÁGOT képviselő orvosokat minden eszközzel lejáratták, és igyekeztek őket ellehetetleníteni, ami azóta is tart.

Ugyanezt megpróbálták Romániában is, de ott az emberek megvédték a perbe fogott doktornőt, így a bíróság meghátrált.

Most nekünk is lehetőségünk lenne jelenlétünkkel, imádságainkkal és/vagy beadványainkkal az Igazságot képviselő Tamasi doktor mellé állni, akit informatikusok jelentettek fel. A feljelentés alapján rémhírterjesztés vádjával próbálják hosszabb ideje ellehetetleníteni. Teszik mindezt annak ellenére, hogy azóta minden korábbi Covid ’plandemia’-val/oltással kapcsolatos állítása beigazolódott.

Ha Tamasi doktor mellé állunk, aki hősiesen kitartott az Igazságban mindnyájunkat bátorítva, ismételgetve, hogy ne féljünk, vállalva a meghurcoltatást, akkor megmutathatjuk, hogy minket is jobban érdekel az Igazság és az a szakember, aki az Igazságot képviseli.

Ha az IGAZSÁG mellé állunk, ISTEN mellé állunk

Megmérettetésünkben ráeszmélhettünk, hogy milyen mélyen van bennünk a rabság.

Ne féljetek kiállni mellette! … Mert „AZ IGAZSÁG SZABADDÁ TESZ”.

Tamasi doktor rémhírterjesztés miatti büntetőperének következő tárgyalása 2024. május 21-én 8:30-kor lesz a II. és III. Kerületi Bíróságon (1036. Bp. Lajos utca 48-66). A tárgyalás előtt és alatt orvosokat támogató nemzetközi demonstráció lesz a Bíróság épülete előtt 7:30 és 17:00 óra között. Aki csak tud jöjjön el, hogy a bírók érezzék a "törődést"!

Szervezők: Váradi Csibi Barna és Stregova Erzsébet.

Az alábbi egészségügyi nemzeti konzultáción mindenki kifejtheti írásban is a véleményét, elküldve a II. és III. ker. Bíróságra e-mail-ben az obuda@birosag.hu és a szkitatv2024@gmail.com címre. Aki teheti, postai úton is juttassa el a II. és III. Kerületi Bíróság, 1036. Bp. Lajos utca 48-66 címre, tértivevénnyel. Egyéni leveleket is lehet írni, hogy ki mit köszönhet az orvosainknak. Ehhez a következő bírósági ügyszámot kell feltüntetni: 6.B.1906/2022.

Akik el tudnak jönni a támogató demonstrációra, személyesen is elhozhatják a kitöltött konzultációt, mely a délelőtti tárgyalás folyamán be lesz nyújtva.

* A Covid rulett ¬– Thierry Baudet könyve Kárpátia Stúdió 2023


Real Time Web Analytics