Bruvver Eccles: Ferenc pápa pályára áll[ Gracida püspök honlapjáról ( abyssum.org): egy kis szatíra, "hogy megőrizhessük lelki épségünket szembesülve Ferenc pápának a sztratoszférában történt bohóckodása körüli hírveréssel" ]

“Amoris Airlines - kávét, teát, esküvőt?"Már régóta nyilvánvaló, hogy Ferenc pápának kissé unalmas itt a Földön, ezért legtöbb jótettét (pl. új katolikus tan kidolgozása, esketés, temetés, újságírók tömeges pappá szentelése stb.) a PopeJet-en repülve végzi el. Az a tény, hogy 35 000 láb magasan van a nyája nagy része felett, kellemes "zümmögést" és a hatalom levegőjét biztosítja számára. Most elérkezett az idő, hogy végre teljesen elhagyja a terra firma-t. Az első terv az volt, hogy örökösen világ körüli úton repkedjen a PopeJet-tel, de ez rendszeres repülés közbeni tankolást igényelne. Így az a legkézenfekvőbb megoldás Ferenc pápa számára, hogy ő legyen az első pápa a világűrben!

“Férjjé és feleséggé nyilvánítalak benneteket - akárkik is vagytok!"Sok szó esett arról, hogy mindenki számára lehetővé kellene tenni az űrutazást - vagyis mindenki számára, aki megengedheti magának - , főleg Richard Branson szájából, de aki még csak egy vonatutazást sem tudott biztosítani mindenki számára. A Katolikus Egyház nyilvánvaló okok miatt már alig várja, hogy hasznot hajtson a Virgin márkának, és a pápa megígérte, hogy mindenki megkapja a "tetszése szerinti szentséget" , aki csak felkeresi az űrállomáson.

A pápa Chile-i repülése nagyon hatékony volt, azonkívül, hogy összeadta/megáldotta a házasságát/rendezte a házasságát* Carlos Ciuffardi Elorriaga ételszállító kocsi parancsnoknak és Paola Podest Ruiz helyettes mentőmellény bemutatónak, akik már 8 éve eredménytelenül kerestek templomot , a pápa eltemetett egy utast, aki meghalt, vagy legalábbis nagyon nem jól érezte magát, mielőtt kidobták testét az Andok felett.
*Tetszés szerint.

A rossz nyelvek azt beszélik,hogy a pápa azért jelölte ki Elorriaga é.k.p.-t az esküvőre, mert ő volt az első heteroszexuális légi utas kísérő, akivel a pápa valaha is találkozott.

“Diakónusok serege áll készenlétben,hogy Ferenc pápának asszisztáljon"Mióta a régimódi, földhözragadt papokat arra biztatják, hogy zárják be templomaikat és vásároljanak magánrepülőt, különösen azóta nagy az igény a katolikusok körében a "repülős" esküvőre. Kedvező áron a plébános talán még arra is hajlandó lesz, hogy ejtőernyővel ugorjon ki, és úgy adja össze az ifjú párt.

Egyébként ez az egész történet rehabilitálta Ferenc pápát "a topon", és legalább két napig senki sem emlegette Lilianne Ploumen-t.

Ami feltehetően az egész mutatvány célja volt.

“Jegyezd meg, hogy az Űrben senki sem hallja meg a kiáltásodat. Ami jó dolog..."forrás: ecclesandbosco.blogspot.hu.

Olvasóink figyelmébe ajánljuk honlapunk állásfoglalását Ferenc pápaságát illetően Dr. Balogh Sándor: Igazi pápa-e Ferenc, vagy ő a hamis próféta? és René Henry Gracida püspök: Csak a Jó Isten tudja, hogy Ferenc pápa-e vagy ellenpápa írásával.


Real Time Web Analytics