A helyi püspök megerősítette:

a Medjugorje-i jelenés csalás

"Ez tényleg nem az evangélium Szűz Máriája"

Ratko Peric püspökMostar-Duvno püspöke, Őexcellenciája Ratko Peric, ismét határozottan kijelentette a nyilvánvalót - a Medjugorje-i jelenés csalás. Sőt, még tovább ment, és azt mondta, hogy a hamis látnokok és papok részéről, akik hasznot húztak az odalátogató becsapott katolikusok tömegeiből, egy bizonyos manipuláció történt. A püspök úr elődje, Őexcellenciája Pavao Žanic, szintén csalásnak ítélte a Medjugorje-i pénzügyi szélhámosságot.

A Jutarnji Vijesti szerint, a Total Croatia News fordításában, Peric püspök ezt mondta:

"Figyelembe véve mindazt, amit eddig a megyéspüspökség eddig kikutatott és megvizsgált, beleértve az állítólagos jelenések első 7 napját is, kijelenthetjük: nem jelent meg a Szűzanya Medjugorjéban."

Azt a nőt ismertetve, akit a hamis látnokok megjelenni láttak, Peric püspök ezt mondta: "Gyakran nem ő szólal meg elsőként, furcsa nevetése van, néhány kérdés után eltűnik, majd visszatér; bár vonakodva, de szót fogad a 'látnokoknak' és papoknak, hogy jöjjön le a dombról a templomba. Nem mondja biztosra, hogy még hányszor fog jönni, néhány látnoknak megengedi, hogy a földön heverő fátylán álljon, másoknak megengedi, hogy megérintsék a ruháját és a testét. Ez tényleg nem az evangélium Szűz Máriája."

Az alábbi videón látható (0:59-nél), ahogyan az egyik látnok, Vicka pislogással reagál a hamis jelenés alatt, amikor a szeme elé legyint valaki, miközben azt állítják, hogy a jelenés alatt elveszítik a kapcsolatukat a környezetükkel, nem látnak, nem hallanak más embert, csak a jelenésre koncentrálnak: videó »

Forrás: Rorate Caeli


Real Time Web Analytics