Tina Brooker: Egy portugál bíróság kimondta:

a PCR-tesztek nem megbízhatóak és

a karantén törvénytelen - teljes médiahírzárlatEzen a héten egy portugál bíróság kimondta, hogy a PCR tesztek [Covid tesztek - Polymerase Chain Reaction (polimer láncreakciók)] nem megbízhatóak és a karantén törvénytelen.

Azonban ezt az óriási hírt totális médiahírzárlat fogadta Angliában és a nyugati világ nagy részén.

A bíróság kimondta, hogy a teszt megbízhatósága a ciklusszámtól és a jelenlévő vírusok mennyiségétől függ. Hivatkozva Jaafar és mtsai.(2020)-ra, a bíróság azt a következtetést vonta le, hogy :

"Ha valakinek a PCR tesztje úgy lesz pozitív, hogy 35 vagy afölötti ciklusszámot alkalmaztak (mint ahogyan Európa és az USA laboratóriumainak nagy részében), akkor annak a valószínűsége, hogy az illető fertőzött, 3%, annak a valószínűsége pedig, hogy hamis pozitív eredményt kaptak, 97%."

A rendelkezés továbbá arra is kitért a benyújtott tudományos elemzések alapján, hogy 25 ciklus felett a PCR teszt teljesen megbízhatatlan. Még fontosabb, hogy a bíróság kimondta, hogy egyetlen pozitív PCR teszt nem tekinthető a fertőzés tényleges diagnózisának.

A bíróság megjegyzi, hogy jelen pillanatban nem ismert, hogy a Portugáliában alkalmazott PCR tesztek milyen küszöbciklussal működnek.

Az Indiában alkalmazott PCR tesztek küszöbértéke 37 és 40 között van. Ugyanez a helyzet Angliában is, mint ahogyan arról már szeptemberben beszámoltam ( https://unitynewsnetwork.co.uk/your-coronavirus-test-is-positive-but-what-does-that-mean/).

Ez az beszámoló arról szólt, hogy a Regionális Egészségügyi Hatóság 4 embert karanténba helyezett. Ezek közül 1-nél pozitív volt a PCR teszt segítségével végzett COVID-teszt, a másik 3 esetében magas fenyegetettségű kockázatot állapítottak meg. Következésképpen a Regionális Egészségügyi Hatóság úgy döntött, hogy mind a négyen fertőzőek és az egészségüket kockáztatják, ezért el kell különíteni őket.

Egy portugáliai fellebbviteli bíróság kimondta, hogy a PCR teszt nem megbízható a Sars-Cov-2 vírus kimutatására, és ezért az ennek a tesztnek az eredményén alapuló kényszerkarantén elrendelése törvénytelen.

Továbbá a döntés szerint az egészséges emberekre alkalmazott bármilyen kényszerkarantén sérti a szabadsághoz való alapvető jogukat.

Nagy tiszteletet érdemel a portugál jogrendszer, mert úgy tűnik, hogy a bíróság megérti a PCR-teszt diagnosztikai eszközként való alkalmazásának a hiányosságait, különösen akkor, ha nem klinikai diagnózissal együtt alkalmazzák.

Ez az, amit a nyugati kormányok, úgynevezett „tudományos tanácsadói” és a fősodratú média nem hajlandó tudomásul venni vagy beszámolni róla. Annak ellenére, hogy Kary Mullis, a PCR-teszt díjnyertes feltalálója kijelentette, ezt a tesztet soha nem szabad eszközként használni „fertőző betegségek diagnosztizálásában”.

Az állami hírszolgáltatók és a fősodratú média a következőkről sem számoltak be:

• A dán nép győzelme az állam által az erőszakos oltások és őrizetbe vétel révén kierőszakolt orvosi önkényuralom felett . ( https://unitynewsnetwork.co.uk/danish-people-say-no-to-lockdown-law-government-relent-peoplepower/)

• A várva várt dán jelentés az arcmaszk viselésének értelmetlenségéről. (magyarul: ITT, angolul: https://unitynewsnetwork.co.uk/3-top-medical-journals-refuse-to-publish-landmark-danish-mask-study/)

• A korlátozásokról végzett széleskörű katonai tanulmány eredményei.( https://unitynewsnetwork.co.uk/military-study-on-lockdowns-concludes-the-virus-doesnt-care-about-policies/)

• Az MHRA szerződése egy mesterséges intelligencia eszközről a Covid-19 védőoltások mellékhatásainak a naplózására. ( https://unitynewsnetwork.co.uk/mhra-contract-for-artificial-intelligence/)

Szintén széles körű cenzúrát folytatnak az ellen-beszámolókkal fellépő orvosokkal és virológusokkal szemben, akik közül sokan állításaikat adatokkal támasztják alá.

Azt kérdezik, miért történik mindez? Mi a terv? Kinek van ebből haszna?

Más forrásból - részletek

https://off-guardian.org/2020/11/20/portuguese-court-rules-pcr-tests-unreliable-quarantines-unlawful/

A teljes ítélet itt olvasható eredeti portugál nyelven, az angol fordítás pedig itt. Egy jó írás jelent meg róla a Great Game India-ban is, valamint egy portugál professzor hosszú e-mailt küldött az esetről a Lockdown Skeptics-nek.

A média reakciója erre az esetre teljesen kiszámítható volt - meg sem említették. Egyáltalán. Sehol. Soha.

A bíróság döntését november 11-én tették közzé, és számos alternatív oldal hivatkozott rá ..., de a fősodratú hatóságok teljes hírzárlatot tartanak fenn.

A reddit Covid-19 bizottsága eltávolította a posztot, mint "nem megbízható forrásból származó hírt", annak ellenére, hogy az hivatalos bírósági dokumentumokra támaszkodik:

angol nyelvű forrás: https://traditioninaction.org/HotTopics/j099_Lis.htm


Real Time Web Analytics