A ENSZ kénytelen volt beismerni, hogy Bill Gates

oltásai gyermekbénulást terjesztenek AfrikábanAz Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) fennhatósága alá tartozó Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb jelentése megerősíti mindazt, amit már régen mondunk Bill Gates Harmadik Világbeli oltásprogramjának halálos természetéről.

A „Védőoltás által okozott 2. típusú poliovírus - Szudán” című jelentés felvázolja, hogy a Bill & Melinda Gates Alapítvány gyermekbénulás elleni védőoltásai hogyan okoznak még több gyermekbénulást Afrikában. Nem csak ez, hanem az egyéb "segély” injekciók fiatal életeket ölnek meg olyan helyeken, mint Csád és Szudán, ahol a védőoltások által kiváltott betegség futótűzként terjed.

Bámulatos, hogy a WHO nyíltan elismeri, hogy a jelenleg keringő poliovírus törzs, az úgynevezett cVDPV2 „vakcinából származik”. Ez egyértelműen jelzi, hogy ugyanazok az oltóanyagok terjesztik, amelyek Bill Gates állítása szerint segítenek az „életmentésben” és a gyermekbénulás felszámolásában.

"A Szudánban eddig azonosított vírusok DNS-szekvenciája azt mutatja, hogy a vírusok összefüggésben vannak a szomszédos Csádban korábban kimutatott vírusokkal" - magyarázza a jelentés.

(...)

Tudomásunk szerint ez az első alkalom, hogy egy hivatalos kormányzati szerv - maga a WHO! - a „védőoltás által okozott” szavakkal írja le, hogyan és miért terjed a gyermekbénulás továbbra is az egész afrikai Harmadik Világban.

forrás ITT .

[szerk. megj.: nehéz a fentieket nem összefüggésbe hozni a Viganó érsek legutóbbi nyílt levelében foglaltakkal:
Nehéznek tűnik meggyőzni magunkat arról, hogy azoknak, akiknek egészségünket kellene garantálniuk, inkább a betegségek fennmaradását akarják biztosítani: az ilyen cinizmus visszatartja - és helyesen - azokat, akik idegenek az egészségügyben kialakult mentalitástól. Mégis, ez történik a szemünk előtt, és ez nemcsak a Covid vészhelyzetre és az oltásokra vonatkozik, különös tekintettel az influenza elleni oltásokra, amelyek 2019-ben azokon a területeken voltak elterjedtek, ahol később a Covid a legtöbb áldozatot szedte - hanem minden kezelésre és terápiára, szülésre, a betegeknek nyújtott minden segítségre. Ez az etikai kódexet visszautasító cinizmus mindannyiunkban jövedelemforrást lát, miközben minden betegben a szenvedő Krisztus arcát kellene látnia. Ezért felhívjuk a sok-sok katolikus orvos és jó akaratú orvos figyelmét, hogy ne legyenek hűtlenek Hipokratészi esküjükhöz, hivatásuk lelkéhez, amely irgalomból és együttérzésből, a szenvedők iránti szeretetből, a leggyengébbek önzetlen megsegítéséből áll, emlékezve a mi Urunk szavaira: "Amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek." (Mt 25:40). ]


Real Time Web Analytics