Miként szolgálja a WHO a Kínáról mintázott

Új Világrendet?[szerk. megj.: Összhangban az Egyház néhány Főpásztorának a napokban megjelent felhívásával, azt gondoljuk, hogy nagyon fontos felhívni a figyelmet egy szárnyait egyre erőteljesebben bontogató új világdiktatúra óriási veszélyére.]

A WHO a COVID-19 járvány kitörését sajátos módon kezeli. Ez a vírus alábecslésétől és a Kínából érkezők beutazásának a tiltása elleni fellépésétől kezdve a világnak és a gazdaságának a folyamatos lezárása érdekében történő nyomásgyakorlásig terjed. E mögött az őrültség mögött egy módszer van: a WHO a járványt arra használja fel, hogy előmozdítsa az a kínai elnyomó rezsim mintájára modellezett Új Világrendet.


A WHO igazgatóinak és kínai funkcionáriusoknak az értekezlete 2019. januárjában a WHO genfi székhelyén.

A COVID-19 járvány Kínán kívüli kitörése óta az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO) jelentős szerepet játszott a járvány kezelésében globális szinten. A szervezet az ENSZ-től kapott megkérdőjelezhetetlen hatalma és befolyása révén a világ legtöbb kormányát rávette, hogy az eljárásrendjét és a világjárványra adott válaszát a WHO adatai és iránymutatása alapján dolgozza ki. Más szavakkal, a nemzetek lehetővé tették egy globális (és nem demokratikus) szervezet számára, hogy diktálja a nemzeti és helyi szinten hozott döntéseket.

Ennek a WHO és a nemzeti kormányok közötti csatolódásnak az eredménye mélységekbe hatol és messzire mutat. Apokaliptikus modelleket és előrejelzéseket vizionálva sürgetik a kormányokat, hogy korlátozzák a teljes lakosságot, és közben több hónapra állítsák le a gazdaságukat. Ennek a globális leállásnak a pusztító következményeit továbbra is nehéz számszerűsíteni. Ugyanakkor a "COVID-19 Lockdown: A Global Human Experiment" ("COVID-19 zárlat: Globális emberkísérlet") cikkben megfogalmazott előrejelzés gyorsan megvalósult: milliárd dollárt pumpáltak a munkásosztályból az elit számára.


A Fast Company címsora arról, hogyan profitál a pénzügyi elit a járványból.

Miért adott utasításokat a WHO a népeknek és a demokratikusan megválasztott kormányoknak? Múltbeli tapasztalata és felkészült tanácsai okán? Nyilvánvalóan nem, mivel a szervezetnek a világjárványra annak a kezdeti és legkritikusabb szakaszában adott válasza nem kevésbé katasztrofális volt. Egyesek azt feltételezik, hogy ez még szándékos is volt.

Január 14-én a WHO kínai forrásokra hivatkozva azt állította, hogy a vírus nem terjed emberről emberre:Február 4-én a WHO vezérigazgatója, Tedros Adhanom Ghebreyesus felszólalt a Kínából történő utazások korlátozása ellen, mondván, hogy ilyen intézkedések meghozatala "félelmet és megbélyegzést" eredményezhet. Még azt is hozzátette, hogy "nincs ok sem félelemre, sem pánikra".

Mivel a legtöbb kormány vakon követte a WHO tanácsait, a Kínából történő repülőutak még hetekig folytatódtak, és lehetővé tették a vírus elterjedését az egész világon. És amikor néhány ország mégis bevezette a Kínából történő utazás megtiltását, a WHO erőteljesen tiltakozott ellene.

A WHO azonnal tiltakozott az országok közötti utazások tiltása ellen, Kínát is beleértve. Február 29-én kiadott egy közleményt, amiben az utazások tiltása ellen érvelt, mert az "tönkreteheti az üzleti életet és negatív szociális és gazdasági hatásokat okozhat az érintett országokban".

"A WHO továbbra is fellép a COVID-19 járvánnyal sújtott országokat érintő utazási korlátozások ellen", mondja ki a közlemény.

"Általánosságban véve a tények azt mutatják, hogy az emberek és az áru mozgásának korlátozása közegészségügyi veszély esetén a legtöbb esetben hatástalan és elvonhatja a forrásokat más beavatkozásoktól."

A Southamptoni Egyetem tudományos kutatása nyilvánosságra hozta, hogy a halálesetek 95%-a nem következett volna be, ha a WHO korábban lép. (SKY News, "Kína a WHO-ra hivatkozva megnyitja az Ausztrália felé a határait").

Ez az utolsó mondat különösen vádló: a halálesetek 95%-a elkerülhető lett volna, ha a WHO nem lép fel a Kínából történő kiutazás tiltása ellen. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a WHO aktívan fellépett a vírus terjedése megakadályozásának egyetlen, legfontosabb intézkedése ellen, miért szól bele még most is a kormányok intézkedéseibe? Azért, mert a globális elithez kötődik.

A WHO hatalma

Annak ellenére, hogy hamis és veszélyes információkat terjesztett, a WHO vitathatatlanul befolyásos marad az egész világon. Április 18-án a szervezet megmutatta hatalmas erejét az "Együtt otthon" médiaeseményben, amelyben számtalan híresség és befolyásos ember dicsérte a WHO-t és a mögötte álló elit szervezeteket.

A WHO komoly befolyással bír a vírussal kapcsolatos információk terjedésének az ellenőrzésére.


A Verdict címsora

A YouTube vezérigazgatója, Susan Wojcicki, a CNN hírcsatorna Reliable Sources (Megbízható Források) műsorában kijelentette, hogy a streaming platform „el fogja távolítani a problémás információkat” és „minden olyan tartalmat, ami orvosilag nem megalapozott”. Majd hozzátette:

„Az emberek azt mondják, hogy„ szedjél C-vitamint; vegyél kurkumát, meggyógyítunk téged ”, ezek azok a példák, amelyek sértik irányelveinket. Bármi, ami ellentétes az Egészségügyi Világszervezet javaslataival, sérti az irányelveinket. ”

Miért törődik azzal a YouTube, ha az emberek videóikban a C-vitaminról beszélnek? Mert a járvány kezdete óta a WHO gyanúsan szemben áll a COVID-19 elleni bármilyen gyógyszerrel vagy megoldással. Minden alkalommal, amikor egy kezelés ígéretesnek mutatkozik, a WHO és a hozzátartozó médiabirodalom gyorsan ellenjavallja, sőt veszélyesnek minősíti.

Miért? Mivel a WHO egyetlen, univerzális megoldást kínál: a védőoltást.

Védőoltás és semmi egyéb

Ahhoz, hogy teljesen megértsük a WHO mögött álló nézetet, bepillantást kell nyernünk a WHO kulisszái mögé.A WHO öt alapítója közül kettő a Bill & Melinda Gates Alapítvány és a GAVI Vakcinagyár. Amint már a "Bill Gates 'digitális igazolványt' akar azok számára, akik megkapják majd a Covid-19 elleni védőoltást" cikkünkben írtuk, ez a két szervezet azért lobbizik a védőoltások mellett, hogy létrehozhassanak egy globális ID rendszert valamilyen implantátum alkalmazásával. A Covid-19 tökéletes alkalom a számukra, hogy ezt megvalósíthassák.

Céljaik érdekében jó eszköz lehet az, hogy a világ félelemben éljen és ne találjon más gyógymódot, mint majd a védőoltást.

A WHO ugyancsak harcol a "legtermészetesebb" védelem, a nyájimmunitás ellen. Valójában, figyelembe véve azt a tényt, hogy a COVID-19 az egészséges emberekre nem jelent halálos veszélyt, megengedni, hogy a lakosságban kialakuljanak a vírus ellen természetes védelmet jelentő antitestek,valószínűleg a legtermészetesebb útja a vírus elleni védekezésnek.


Egyike a mindenféle gyógymód ellen figyelmeztető sok címsornak.

Néhány ország, mint például Svédország, elutasította a WHO dogmáját, és nem korlátozta a lakosságot, és most azt állítják, hogy júniusra elérik a nyájimmunitást. Természetesen, a WHO figyelmeztet ez ellen a stratégia ellen. A WHO programját teljes mértékben kiszolgáló média keményen dolgozik azon, hogy kikerülje ezt a régi koncepciót. Íme a The Guardian címoldala: Gideon Meyerowitz-Katz: "A nyájimmunitás végzetes stratégia, minden áron el kell kerülnünk".A cikk két mondatban összefoglalható:

"Egyszerűen tény, hogy a nyájimmunitás védőoltás nélkül nem könnyű út az előrelépéshez."

És a cikk ezzel a mondattal zárul:

"Mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy én személyesen inkább bezárva maradok néhány hónapra, és láthatom a szüleimet jövőre is."

Ezek a kijelentések 100%-ban a WHO programvonalához tartoznak: Nincs szabadság védőoltás nélkül. Ennek a gondolatmenetnek az igazolására a cikk "a sérülékenyek feláldozásáról beszél a gazdaság oltárán". Hasonlóan egyéb cikkekhez, amelyek minden más megoldás ellen figyelmeztetnek, egészen a szélsőségekig elmegy azzal, hogy a nyájimmunitás idős emberek millióit ölné meg anélkül, hogy figyelembe venné azt a tényt, hogy célzott karantén is alkalmazható lenne a legveszélyeztetettebbekre, miközben az egészséges emberek szabadon maradhatnának.

Itt egy másik cikk, amely ugyanezt a programot hirdeti:

"Nincs tesztelés, nincs gyógymód, nincs nyájimmunitás, nincs könnyű kiút"A cikk azzal érvel, hogy nincs más megoldás, mint a totális rendőrállam.

"Nem fogjuk a nyájimmunitást alkalmazni a közeljövőben. Nincs a láthatáron csodagyógyszer. A gazdaság újraindítása az egyetlen mód, majd pedig egy rendkívül hatékony rendszer kialakítása az emberek millióinak tesztelésére, mozgásának nyomon követésére és a fertőzött személyek gyors karanténba helyezésére. ”

Ez az idézet elvezet bennünket a másik okhoz, amiért a WHO és a mögötte álló elit rendszer azt akarja, hogy a COVID-től való félelem olyan sokáig tartson, ameddig csak lehetséges: a népesség megfigyelésének az igazolása.

A COVID felhasználása a Nagy Testvér beavatkozására

Itt van néhány újságcímlap és vezércikk a múlt heti termésből.


"Megment minket a Nagy Testvér?- a L'Observateur francia lapban.


"Szükségünk van a Nagy Testvérre, hogy legyőzzük a vírust".Elgondolkodtató cím az angol The Times-ból.


"Quebec a Nagy Testvért készíti elő a második hullámhoz" - követik a mobiltelefonokat.

A WHO azt sugallja a világ felé, hogy az egyetlen megoldás a védőoltás. És azt is mondják, hogy a védőoltás kifejlesztéséig még hónapok vagy évek telhetnek el. És mi fog addig történni, amíg nem jelentik ki, hogy megvan a védőoltás? Rendőrállam magas technikai felügyelettel, bio-paranoia és a kiválasztott emberek kényszerű karanténja egyik pillanatról a másikra. A Nagy Testvér most „megmentő”, mint az egyének és a velük kapcsolatba került emberek állandó nyomon követője, amelyet úgy állítanak be, mint az életmentés egyetlen megoldását.

Érdekes párhuzam

Theresa Tam, Kanada tisztifőorvosa, aki jelen pillanatban az ország járványra adott válaszának az élvonalában harcol, (miközben teljes mértékben betartja a WHO irányelveit), 2010-ben szerepelt egy különös, világjárványról szóló filmben. A film címe "OUTBREAK: egy járvány anatómiája", amelynek képzeletbeli forgatókönyve a himlő újjáéledéséről szól Kanadában. Döbbenetes, amit a filmben mond.


Theresa Tam az "OUTBREAK: egy járvány anatómiája" c. filmben.

A filmben Tam arról beszél, hogy milyen intézkedéseket kellene hozni, ha újra kitörne egy himlőjárvány.

Ezt mondja:

"Ha vannak olyan emberek, akik nem működnek együtt, akkor vannak olyan törvények és közegészségügyi hatóságok, amelyek kötelező karanténba helyezik ezeket az embereket."

Majd hozzáteszi:

"Lehetséges, hogy nyomon kövessék az embereket, karkötőket helyezzenek a karjaikra, rendőrséget és egyéb testületeket alkalmazzanak a karantén betartatása érdekében."

A film narrátora így folytatja:

"Rendőrségi ellenőrző pontokat kell felállítani minden hídon és mindenkitől, aki el akarja hagyni a várost, meg kell követelni a védőoltás igazolását. Azokat, akik megtagadják az együttműködést, ideiglenes fogházakba kell zárni."

A COVID járvány kitörése óta a WHO egyenes irányban egy rendőrállam felé vezényli a világot, amíg nem áll rendelkezésre a jóváhagyott védőoltás. A WHO sok szempontból arra törekszik, hogy az egész világ kövesse a világ legfejlettebb csúcstechnikai rendõrállamát, Kínát.

A világméretű Kína

Orwelli szociális hitelrendszere, szörnyű átképzési táborai, az eltérő hangok brutális elnyomása és a népesség állandó megfigyelése révén Kína a csúcstechnológiájú új világrend laboratóriumává vált.

Ezenkívül számos, az elithez tartozó vállalat segített Kínának céljai elérésében. Meglepő módon a WHO folyamatosan dicséri ezt az elnyomó rezsimet.


A WHO vezérigazgatója, Tedros Ghebreyesus a Kínai Kommunista Párt Főtitkárával, China Xi Jinping-gel.

Itt egy rendkívül szimbolikus Ghebreyesus hivatalos beszámoló tweet-je:"Kína és a WHO hosszú és gyümölcsöző együttműködést folytat. A WHO büszke arra, hogy támogatta több, mint 2000 kínai egészségügyi dolgozó tengeren túli képzését. Köszönjük Kína elkötelezettségét, hogy segítséget nyújt más országok egészségügyi rendszerének erősítésében."

A kép közepén a "Pusztítónak" is nevezett hindu Siva isten szobra látható. A romboláson keresztül Siva mély átalakulásra képes. Ez együtt jár az elit kedvenc mottójával: Rend a káoszon túl. Sokatmondó tény: A CERN-nél szintén látható Sivának egy feltűnő szobra.A CERN honlapjának képernyőképe a leplezetlen Siva szoborral 2004-ből.

Zárszó

A WHO nagyon sajátos módon kezeli ezt a járványt. Amikor a vírust kizárólag Kínában észlelték, a WHO elítélte azokat a kormányokat, amelyek korlátozták a Kínából történő utazást. Minden józan ész ellenére a WHO azt állította, hogy az utazás korlátozása nem lesz hatásos a vírus terjedése ellen. Miután a vírus elterjedt az egész világon, a WHO az emberiség történelmének legkorlátozóbb és legrombolóbb elzárási politikáját erőlteti, ami hatalmas gazdasági összeomlást és a társadalom teljes átalakulását idézte elő.

Ebben az egészségtelen környezetben a WHO óriási hatalmat ragadott magához. A szervezet most ezen intézkedések meghosszabbítását és csúcstechnikai rendõrállamok (azaz "okosdiktatúrák") létrehozását szorgalmazza, miközben várja az egyetlen gyógymódot, amelyet valaha jóváhagy: a védőoltást. Figyelembe véve azt a tényt, hogy Bill Gates a WHO jelenlegi legfontosabb finanszírozója, aki tagja az ID2020-nak is [szerk. megj.: az ID2020, Digital Identity Alliance az egy NGO szerveze, egy olyan globális személyazonosítás kidolgozására, amely az egészségügyi adatokat is tárolja], - amely az oltások használatát támogatja tetoválás vagy mikrochip segítségével beültetett digitális személyazonosítóval -, világosan láthatjuk, mi a WHO igazi programja: egy világméretű Kína létrehozása.

[szerk. megj.: Az eredeti cikk megjelenése (ápr.29.) óta most már szerencsére feloldódóban vannak a korlátozások. Egyelőre még csak egy kísérletet láthattunk arra, hogy hogyan lehet a digitális világuralom elérése érdekében szükséges társadalmi átalakulásokat egy járvány kapcsán kieszközölni és elfogadtatni.]

forrás_1: https://vigilantcitizen.com/latestnews/the-true-agenda-of-the-who-a-new-world-order-modeled-after-china/

forrás_2: https://traditioninaction.org/HotTopics/j089_Who.htm


Real Time Web Analytics