Bill Gates "digitális igazolványt"akar azok számára,

akik megkapják majd a Covid-19 védőoltástBill Gates évek óta élen jár a világjárványok és a tömeges védőoltások kutatásában. Az elmúlt évtizedben többször nyilatkozta, hogy a világ nincs felkészülve egy globális világjárvány kezelésére.

2019. októberében (csak pár hónappal a COVID-19 felbukkanása előtt) a Bill és Melinda Gates Alapítvány (a Világgazdasági Fórummal karöltve) házigazdája volt egy globális világjárvány 3,5 órás szimulációjának, az Event 201-nek.

Furcsa módon ez a szimuláció egy új, több millió embert elpusztító koronavírusról szólt. Körülbelül nyolc héttel később Kínában megjelent egy új koronavírus. Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon ez a szimuláció a COVID-19 terjedését volt-e hivatva előre jelezni. Az ezekre a kérdésekre adott válaszokat az Event 201 honlapján közzétették.

Nyilatkozat az nCoV & a világjárvány szimulációnkkal kapcsolatban

"2019. októberében John Hopkins Egészségbiztonsági Központ a Világgazdasági Fórummal és a Bill & Melinda Gates Alapítvánnyal, mint partnerekkel, házigazdája volt az Event 201 nevű világjárvány szimulációs gyakorlatnak. Az Egészségbiztonsági Központ kérdéseket kapott azzal kapcsolatban, hogy a világjárvány szimuláció összefüggésbe hozható-e a Kínában kitört koronavírus járvánnyal."

"Tisztázzuk, hogy az Egészségbiztonsági Központ és partnerei nem tettek semmiféle előrejelzést a szimulációs gyakorlat során. A forgatókönyv szerint egy képzeletbeli koronavírus járványt modelleztünk, de világosan kijelentettük, hogy ez nem előrejelzés."

"Ehelyett inkább arra szolgált ez a gyakorlat, hogy felhívja a figyelmet a felkészülés és a reagálás fontosságára, amely egy nagyon komoly világjárvány kitörése esetén létfontosságú. Nem jósoljuk most azt, hogy az nCoV-2019 járvány 65 millió embert fog megölni. Bár szimulációnkban egy újszerű koronavírus is szerepelt, ennek a fiktív vírusnak a modellezéséhez alkalmazott bemeneti adatok nem hasonlítanak az nCoV-2019-hez."

Március 13-án, körülbelül egy nappal azután, hogy a COVID-19 vírus berobbant a nyugati világba, Bill Gates leköszönt a Microsoft nyilvános testületétől, hogy "több időt tudjon szentelni emberbaráti feladatoknak, beleértve a globális egészséget és a fejlődést, az oktatást és a klímaváltozást." Amint a járvány elterjedt az egész világon, Gates a világjárvány okozta válság szószólója és tekintélyt parancsoló figurája lett, a média minden területén terjesztve nézeteit és javaslatait.

Március 18-án Bill Gates részt vett a Reddit-en egy AMA-n (Ask Me Anything, Kérdezz tőlem bármit), "Bill Gates vagyok, a Bill @ Melinda Gates Alapítvány társelnöke" címmel, ahol a világjárvánnyal kapcsolatos kérdésekre válaszolt. Egyik válaszában hivatkozott egy "digitális igazolványra", amellyel nyomon lehetne követni, ki kapott védőoltást.

Egy RemoteControlledUser nevű Reddit felhasználó a következő kérdést tette fel:

"Milyen változtatásokat kell végrehajtanunk annak érdekében, hogy a gazdaság fenntartása érdekében működjenek a vállalkozások, miközben tartanunk kell a szociális távolságot?

Bill Gates válasza:

Az, hogy milyen vállalkozásokat lehet folytatni, bonyolult kérdés. Természetesen az élelmiszerellátást és az egészségügyi rendszert meg kell tartani. Vízre, villanyáramra és az internetre szükségünk van. Fenn kell tartani bizonyos kritikus ellátási láncokat. Az országok maguk döntik el, hogy mit hagynak továbbra is működni."

"Végül lesznek digitális tanúsítványok, amelyek megmutatják, ki gyógyult meg vagy kit teszteltek a közelmúltban, vagy ha már lesz védőoltás, ki kapta meg."A Reddit képernyőképe a kérdésekről és a válaszokról

Míg Gates legtöbb válaszát pozitívan fogadták, erre a válaszára többek szemöldöke összeráncolódott. A legnagyobb ellenszenvvel fogadott válasz rávilágít Gates javaslata és a bibliai "vadállat jegye" közötti hasonlóságra.Bill Gates válaszára adott megjegyzések

Az egészségügyi információkat (beleértve a kapott védőoltásokat) is tartalmazó, különféle jogokhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférést biztosító "digitális tanúsítványnak" ez a koncepciója nem csupán javaslat volt. Része egy nagyhatalmú, ID2020 nevű csoport projektjének. A csoport mögött az ENSZ, a Rockefeller Alapítvány .. és Bill Gates Microsoft-ja áll.

Egyszerűen fogalmazva: az ID2020 olyan digitális azonosító rendszert kíván létrehozni, amely rengeteg személyes információt tárol és túlmutat a nemzeti kormányok keretein. Az ID2020 hivatalos weboldala azt állítja, hogy globális digitális azonosítóra van szükség a fejlődő országok menekültjeinek és személyi azonosító nélküli személyeknek a nyomon követéséhez. Természetesen a fejlett országok embereit is azonosítanák. A weboldal kimondja:

Szükségünk van digitális ID azonosítóra

"Sajnos a jelenlegi digitális személyazonosító modell nem felel meg minden igénynek. Általában elavult, nem biztonságos, nincs megfelelő adatvédelme és világszerte több mint egymilliárd ember számára nem érhető el."

"Mindenki számára lehetőséget kell nyújtani egy olyan digitális személyi azonosítóra, amely lehetővé teszi számára, hogy igazolja az intézményi és nemzetközi határokon és az idő múlásával, kicsoda ő, miközben ellenőrizheti, hogyan gyűjtötték össze, használták fel és osztották meg személyes adatait."

Az ID2020 2018-ban publikált egy cikket, amelyben írja, hogy a védőoltás a tökéletes út a digitális azonosító bevezetéséhez az egész világ, de - főleg a gyerekek számára.

Az immunizálás - a digitális azonosító bevezetése című cikkben a következőket írják:

„Mivel az immunizálást csecsemőkorban végzik, a gyermekeknek digitális gyermek-egészségügyi kártyával történő ellátása egyedülálló, hordozható digitális azonosítót biztosít számukra a korai életkorban. A gyermekek növekedésével a digitális a gyermek-egészségügyi kártya felhasználható egyéb szolgáltatások igénybevételéhez is, például az általános iskolához , vagy az alternatív személyi igazolvány megszerzésének megkönnyítéséhez. A gyermek egészségügyi kártyája valójában az első lépés a legális, széles körben elfogadott azonosító létrehozásához. ”

Röviden, az ID2020 szerint a védőoltások tökéletes lehetőséget nyújtanak egy olyan digitális azonosító bevezetéséhez, amely tárolja a személy egészségügyi történetét. Az azonosító aztán használható lenne különféle jogok és szolgáltatások igénybevételéhez.

Az ID2020 már teszteli a digitális azonosítót Bangladesben. 2019. augusztusában az ID2020 publikált "Információkérés" címmel egy cikket, amelyben ezt állítja:

"Az A2i és partnerei, a Gavi és az ID2020 elkötelezték magukat a csecsemők egyedi azonosítójának kutatása és végrehajtása mellett, a bangladesi védőoltási folyamatok digitalizálása révén."

"A program során a gyerekek hordozható, biometrikusan kapcsolódó digitális azonosítót kapnak vagy már a születésükkor, vagy az első védőoltások beadásakor, egyidejűleg három közös célt szolgálva:

A CRVS (demográfiai és társadalmi statisztikák) lefedettségének és folyamatának fejlesztése. A védőoltási folyamat és az egyenlőség javításának támogatása, végül, a jogokhoz és a szolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosítása az ember egész élete során."

Ebben a bangladesi kísérletben a digitális személyi azonosító "biometrikusan kapcsolódik", vagyis az egyének ujjlenyomatain alapszik. A cikk leírja a folyamatot:

"Információra van szükség azokról a biometrikus szkennerekről, amelyek képesek a szülők ujjlenyomatának biometrikus adatait rögzíteni az 1. fázisban, azzal a céllal, hogy a 2. fázisban hatékonyan rögzítsék a csecsemők biometrikus adatait. A szkenner lehet vezetékes vagy működhet Bluetooth-on keresztül. A szkenner legalább FBI által tanúsított FAP30, robusztus és legalább 500 pixel / hüvelyk méretű legyen. Kérem, írja be a szkenner(ek) port típusát, például mikro-USB, USB C vagy egyéb. "

Noha ez a projekt a biometrikus adatokhoz kapcsolódik, Bill Gates a vakcina azonosításának egy másik formájával kapcsolatos kutatásokat finanszírozott: a kvantumpont tetoválást.

Kvantumpont tetoválás

2019. decemberében a MIT egy kutatócsoportja publikált egy tanulmányt a Science Translational Medicine-ben a kvantum pont tetoválásról, amellyel azonosíthatók azok a személyek, akik megkaptak egy védőoltást.


A Science Translational Medicine 2019. decemberi számában megjelent kép bemutatja a kvantumpont tetoválást, amelyet a védőoltás mellett ültetnek a bőrbe.

A "Láthatatlan kvantum pont tetoválás alkalmas a beoltott gyerekek azonosítójának a beültetéséhez" címmel a Futurim-ban megjelent cikk megvilágítja ezt a tanulmányt:

"Azoknak az embereknek, akik felügyelik a fejlődő országok országos oltási kampányait, és nyomon követik, ki és milyen oltást kapott, nehéz feladattal kell szembesülniük."

"De az MIT kutatói talán megtalálták a megoldást: olyan tintát fejlesztettek ki, amelyet biztonságosan be lehet ágyazni a bőrbe az oltás mellett, és ami csak egy speciális okostelefon-kamera alkalmazás és szűrő segítségével látható."

"Más szavakkal, rejtett módot találtak arra, hogy a védőoltás beadásának tanúsítványát közvetlenül a beteg bőrébe ágyazzák, ahelyett, hogy elektronikusan vagy papíron dokumentálnák - és alacsony kockázatú nyomkövető rendszerük jelentősen egyszerűsítheti a pontos oltási nyilvántartások vezetését , főleg nagyobb léptékben..."

"A védőoltást kísérő láthatatlan" tetoválás "olyan minta, amely apró méretű kvantum pontokból áll - apró, félvezető kristályokból, amelyek visszaverik a fényt -, amelyek infravörös fényben ragyognak. A polimerek és cukor keverékéből álló mintát - és az oltást - oldódó, hi-tech mikrotűcskékkel juttatják a bőrbe."

"Lehetséges, hogy ez a" láthatatlan "megközelítés új lehetőségeket teremthet az adatok tárolására, a bioszenzitálására és oltások alkalmazására, amelyek javíthatják az orvosi ellátás színvonalát, különösen a fejlődő világban," - mondta Robert Langer , a MIT professzora és a cikk vezető szerzője.

A cikk kimondja, hogy ez a tanulmány Bill Gates közvetlen felkérésének az eredménye.

"A Bill és Melinda Gates Alapítvány finanszírozta a csapat kutatását, amelyet szerdán a Science Translational Medicine folyóiratban tettek közzé.

"A Scientific American-ban megjelent történet szerint a projekt a Microsoft alapítójának, Bill Gatesnek a közvetlen kérésére jött létre, aki személyesen vett részt a gyermekbénulás és a kanyaró védőoltással történő felszámolására irányuló erőfeszítésekben."

Következtetések

Miközben a társadalmi távolságtartások korszakában folytatott üzleti vállalkozások kérdésére válaszolt, Bill Gates azt válaszolta, hogy a „digitális tanúsítványokkal” meghatározzák, hogy kinek volt COVID-19 vírusa, ki gyógyult meg belőle, ki volt, akit az utóbbi időben teszteltek és ki kapta meg az oltást.

Ez a rövid (és váratlan válasz) egy hatalmas pandora szelencét nyitott meg arról, hogy mi várható a közeljövőben: a COVID-19 felszámolására szolgáló elkerülhetetlen tömeges oltási kampány tökéletes alkalom lenne a globális digitális azonosító bevezetésére. Ez a rendszer rengeteg információt tárolna az egyes egyénekről (ideértve az oltási előzményeket is), és arra szolgálna, hogy hozzáférést biztosítson egyéb jogokhoz és a szolgáltatásokhoz. Noha Gates nem ment bele részletekbe, a „digitális tanúsítványokat” össze lehet kapcsolni biometrikus adatokkal vagy a kvantumpontos tetoválással.

(...) Miközben a társadalmi távolságtartások korszakában folytatott üzleti vállalkozások kérdésére válaszolt, Bill Gates azt válaszolta, hogy a „digitális tanúsítványokkal” meghatározzák, hogy kinek volt COVID-19 vírusa, ki gyógyult meg belőle, ki volt, akit az utóbbi időben teszteltek és ki kapta meg az oltást.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy ez a teljes projekt félelmetesen emlékeztet a Jelenések könyvének egyik szakaszára ("Elrendelte, hogy mindenkinek, kicsinek és nagynak, gazdagnak és szegénynek, szabadnak és rabszolgának jelöljék meg a jobb karját vagy a homlokát, és hogy senki ne adhasson-vehessen, ha nem viseli a vadállat jelét: nevét vagy nevének a számát.”, Jel. 13, 16-17), a egy ilyen rendszer bevezetése valószínűleg nagy ellenállásba ütközne. És nem csak a vallásos emberek részéről.

forrás: https://traditioninaction.org/History/G_043_Gates.html

Lásd még A koronavírus-pánik c. cikket.


Real Time Web Analytics