Krajsovszky Gábor: Nyílt levél Orbán Viktor

miniszterelnök úrhozIgen Tisztelt Miniszterelnök Úr, Igen Tisztelt Címzettek! A 2020. február 2-án, valamint 2020. szeptember 29-én Önök részére írt leveleimhez kapcsolódóan (azok aktualitását változatlanul fenntartva), jelen levelemben a hozzájuk kapcsolódó további kérdésekről írok.

2020. október 12-én személyes elektronikus levelet juttattam el a Magyar Katolikus Püspöki Karnak és a Püspökkari Konferenciának, azt követően pedig annak tartalmát nyílt levélként is közzétettem (választ sajnos egyikre sem kaptam).

Mivel a jelenlegi politikai helyzet - az ellenzék/ellenség egyre brutálisabb és embertelenebb, most már nyílt támadásai miatt - egyre aggasztóbbá válik, az alábbiakat szeretném megfogalmazni (nyilvánvalóan ezt Önök sokkal részletesebben látják belülről, de emellett úgy vélem, hogy az alábbi szempontokkal esetlegesen egy további adalékkal hozzájárulhatok a polgári-keresztény oldal 2022-es választási győzelméhez).

1/ Minden polgári-keresztény körnek időben össze kell fognia (ahogyan most az ellenzék tette a saját maga óhajtotta győzelme érdekében), továbbá elengedhetetlenül szükség volna arra, hogy a magyar keresztény egyházak vezetői kötelezően felolvasandó körlevélben lelkiismeretben kötelezzék a templomba járó embereket arra, hogy a (magyarországi) baloldali pártokra semmilyen tekintetben NE adják a szavazatukat. Ahogyan a püspököknek írt levelemben is kifejtem, ez már nem csak politikai, hanem nemzetmegmaradási kérdés is.

2/ A legutóbbi amerikai elnökválasztás tragédiájából okulva, az ellenséges média szerepét (például ATV, RTL Klub adók igen kártékony tevékenységét) és mozgásterét lehetőség szerint minimálisra kell szorítani (például, ahogyan a Népszabadság lapot is meg lehetett szüntetni).

3/ Nagyon fontos a titkosszolgálati utakon történő helyzetfelmérés is, a nemzetbiztonsági erők minden eddiginél nagyobb mérvű, hatékony bevetése.

4/ Szükséges volna minden magyar emberhez eljuttatni mindazon tényeket, amelyeket a Kormány az elmúlt évtized alatt megvalósított a magyar életben: (a cím nyilvánvalóan figyelemfelkeltő, épp az ellenkezőjére történő figyelemfelhívás a cél)

5/ Nem fordulhat elő (ahogyan most sajnos előfordult) még egyszer az, ami a legutóbbi főpolgármesteri választáson is: polgári oldalról nem maradhat otthon szavazóképes személy. Itt a statisztikák is megtévesztőek lehetnek, amelyek úgymond biztos polgári győzelmet prediktálnak: sajnos sok ember mérhetetlenül naiv, felelőtlen és közömbös és távol marad a szavazástól, mert majd "mások úgyis megszavazzák" a polgári jelöltet. Nagyon erős és hatékony, már most megkezdett választási kampány szükséges.

6/ A templomokba járó hívek közül is – ismerve a véleményeket – vannak (sajnos nem is olyan kevesen), akik rendkívül naivak, hanyagok és lelkiismeretlenek a közéleti kérdéseket illetően. Jóllehet, ha még viszonylagosan kisebb számban vannak a vallásukat gyakorlók, akik egyben szavazóképesek is, egy ilyen kritikus helyzetben (egy országgyűlési választás alkalmával, illetve annak előkészítő időszakában) minden szavazatra fokozottan szükség van a keresztény-polgári oldal felé – és ennek ma sincs más, erkölcsileg elfogadható alternatívája! Ezért volna szükséges a Kormány részéről a magyarországi egyházak vezetőinek megkeresése és az erre történő figyelemfelhívásra/konkrétumokat tartalmazó körlevél írására való felkérése (nem alaptalan a kritikai észrevétel a püspökök mély hallgatásáról).

7/ A három évtizede sajnos elmaradt valódi rendszerváltozást - mert a kommunista (háborús bűnös párt) politikai utódok egyre garázdább módon hallatják nemzet- és országromboló hangjukat és viszik végbe ugyanezen tetteiket - amilyen szinten lehetséges, most, a kétharmados törvényi szavazások lehetőségével igenis szükséges végbevinni; hivatkozva többek között a Civil Jogászbizottság Jelentésére: - törvényesen számon kérve az el nem évülő (mert ezek a tettek nem évülhetnek el) bűnöket, többek között a 2006-os tömegbe lövetéseket és igazságtalan meghurcoltatásokat, szemkilövéseket. Hogyan lehetséges az, hogy az akkori, 2006-os októberi brutális eseményekért felelős akkori személy nem hogy bíróság elé nem került, de adott esetben még miniszterelnök-jelöltként is indulhat? Ez minden tekintetben megengedhetetlen lenne: a hathatós elégtételt adó számonkérések és szankciók (beleértve az 1945-1990-ig terjedő időszakot is) sajnos mind a mai napig nem történtek meg. Miért lehetséges az, hogy baloldali, liberális (ezek közös tőről fakadnak) anarchisták (mert a parlamenti ellenzék megnyilvánulásai szinte kivétel nélkül ilyenek) tartsák rettegésben fenyegetéseikkel a nemzet tisztességes oldalát? Miért kell négy évente a tisztességes állampolgároknak attól rettegniük, hogy esetleg újra ezek nyerik meg az országgyűlési választásokat? Mint ahogyan az az elmúlt három évtizedben három ciklusban meg is történt.

8/ Ahogyan írtam és tapasztalható is, igen sok a naiv, felelőtlen, normális ítélőképesség híján levő ember az országban. És a Momentum nevű társulat sajnos egyre több fiatalt szólít meg, minden erejével a Kormány gyűlöletére szítva, akik sajnos hisznek is nekik. Sokkal erőteljesebben és hatásosabban volna kívánatos a magyar fiatalokat is a Kormány részéről megszólítani, tényekkel, keményen és tisztán megcáfolni az ellenzék rágalmait, hazugságait. Mert nagyon sokan vannak azok, akik nem ismerik a közelmúlt hiteles történelmét, a kommunizmus diktatórikus évtizedeit, akik már nem érezték a bőrükön és veséjükön a Rákosi-Kádár rendszer gumibot ütéseit, a teljes erkölcsi és anyagi kifosztottságot, a rettegő félelmet a magukat akkor is "demokratáknak" nevezőktől.

9/ Természetesen aki bölcs, annak ezeket nem kell bizonyítani. De 1956 után sajnos a nemzet gerince nagyon megroppant. És bizonyára vannak olyanok is, akik jelenleg is élvezik a Kormány által nyújtott, egyre több kedvezményt, de azután mégis az ellen-oldalra szavaznak. És nem jönnek rá arra, hogy a jelenlegi polgári-keresztény kormányzást teljes oktalanság - és nevezzük néven, aljas hazaárulás - felcserélni olyanokkal, akik (vagy akik elődei) korábbi évtizedekben kipróbáltan bizonyítottak országvesztésből, magyar- és kereszténygyűlöletből. Mert azok ma sem tesznek másképpen!

Megköszönöm levelem elolvasását. Bízva mindezek megvalósításában, sikeres, reményteljes, és egészségben eltöltött új esztendőt kívánva, tiszteletteljes üdvözlettel: Krajsovszky Gábor

2021. január 4.

Címzettek: fhirlevel@fidesz.hu;kapcsolat@fidesz.hu; orbanviktor@orbanviktor.hu


Real Time Web Analytics