Atila Sinke Guimarães: A csalárd 2. hullámAtila Sinke Guimarães katolikus író, a Tradition in Action honlap egyik szerkesztője, a Covid-19 körül egyre szaporodó csalásokat elemzi. Bár a szerző amerikai, és hazájának adatait ismerteti, de ugyanez érvényes bármelyik más országra is.

Az úgynevezett Covid-19 világjárvány minden idők egyik legcsalárdabb szociálpszichológiai hadműveleteként fog bevonulni a történelembe. Öt hónappal ezelőtt kezdődött, és most, amikor mindenkinek elege lett belőle, és készen állna a normális élet újrakezdésére, ugyanazok a hatóságok, amelyek a félelmet/pánikot kiváltották - azaz az egyházak, az ENSZ, a kormányok és a média - újra megpróbálják leállítani a vállalkozásokat és az iskolákat a vírus ún. 2. hullámára hivatkozva. Mivel úgy gondolom, hogy hasonlóan az 1-höz, a 2. hullám teljes története is csalások sorozata, ebben a cikkben felsorolom a különféle csalásokat.

1. csalás - A fent említett hatóságok hisztérikus hangnemben közlik a vírussal fertőzött emberek statisztikai adatait. Bombasztikus számokról hallhattunk - tegnap a Johns Hopkins Egyetem riasztást adott ki, hogy az Egyesült Államokban a fertőzöttek száma elérte a 4,4 milliót és a halálesetek száma 150 000 volt. Cél a félelem fenntartása és a legalapvetőbb szabadságunkat korlátozó drákói intézkedések folytatása.

Mindeközben mi az, amit ezek a hatóságok elhallgatnak:

• Ezek a számok azért nőnek, mert a Covid tesztet egyre szélesebb körben végzik;

• Egy vírus esetében teljesen normális, hogy a teljes lakosságot elérje, hogy kialakulhasson a nyáj-immunitás. Ez a normális folyamat minden fertőző légzőszervi betegség, például az influenza és a Covid-19 esetében is;

• Komoly kétségek merültek fel a tesztek objektivitását illetően. Tanulmányok mutatták ki azt a tényt, hogy a pozitív koronavírus-tesztek sok esetben pontatlanok ( ld. ITT );

• Emellett sok országban csak a hibás tesztek alapján kimutatott pozitív eseteket közlik (ugyanott.)

Az, hogy ezt a négy tényezőt elhallgatják, - úgymint a CDC (Centers for Disease Control and Prevention, Fertőző Betegségeket Ellenőrző és Megelőző Központ), a John Hopkins Egyetem, a WHO (Egészségügyi Világszervezet), az államfők, az egyházak és a média nagy része - , és hogy a fertőzött emberek növekvő számával pánikot gerjesztenek, nem más, mint egy nagy csalássorozat.

2. csalás - Miközben a hatósági propagandában az egekben szárnyalnak a fertőzésszámok statisztikái, a fertőzésből gyógyult betegek számát elhallgatják. Valójában a pozitívnak tesztelt személyek nagy része immunissá válik, mivel szervezetük a vírust legyőző antitesteket termel.


Mi a koronavírus? Pánik gerjesztésével az agykontrollra és a viselkedés megváltoztatására irányuló manőver

Nos, ezek az adatok már a teljes amerikai lakosság nyájimmunitásának az eléréséről szólnak, és reményt adnak arra, hogy Covid-19 következményei hamarosan véget érnek. Ebben a vonatkozásban Luc Antoine Montagnier, a Nobel-díjas tudós, aki a HIV-betegséget azonosította, azt állítja, hogy a vírus ciklusának végéhez közeledik ( ld. ITT).

Így ezeknek a tényeknek az elhallgatása csalás, amely az embereket félelemben tartja, és amennyire csak lehet, megbénít minden szociális-gazdasági tevékenységet

3. csalás - Ezekkel a tényekkel párhuzamosan a halottak száma is csalás

Az USA-ban a mai nappal bezárólag 151 499 Covid-19-ben elhunyt embert tartanak számon.

Ámbár ezek, a CDC-től és a John Hopkins Egyetem-től származó adatok erősen eltúlzottak. Az igazság az, hogy ezek a szervezetek áprilisban levélben "bátorították" az orvosokat, hogy a Covid-19-nek tulajdonítsanak más elsődleges betegségben elhunytakat is ( ld. ITT).

Ismerem egy 76 éves úriember történetét, akinek súlyos tüdőgyulladása volt, amelynek következtében csak fél tüdővel tudott lélegezni. Kórházba került és pár nappal később meghalt. A kórházban megfertőződött Covid-19-cel. A halál okának a koronavírus lett feltüntetve...

A csalás egy másik tikipus esete Floridában történt, amikor egy ember motorbalesetben meghalt, és a halál okának a Covid-19-et tüntették fel() ld. ITT).

A CDC előbb említett, orvosokhoz intézett "bátorítása" mellett egyes kormányok 13 000 dollárt ígértek a kórházaknak minden egyes bejelentett beteg után, és 39 000 dollárt minden lélegeztetőgépre tett beteg után ( ld. ITT ). Nem kell hozzá nagy ész, hogy elképzeljük, hogy a "Covid-19 halálesetről" szóló jelentés nagy haszonnal kecsegtető üzleti tevékenység lett, amely abban érdekelt, hogy minél több végzetes esetet jelentsenek.

Mekkora a halálozási arány? Ezt majdnem lehetetlen pontosan megmondani. Mindenki a neki legjobban tetsző százalékot választhatja. Ami biztos, az az, hogy a CDC által nyilvánosságra hozott adatok hazudnak.


Kína terjesztette el a vírust, tönkreteszi a gazdaságunkat és a baloldali kormányok rabszolgáivá tesz bennünket

Hasonló jelentés látott napvilágot márciusban Olaszországban, amikor kiderítették, hogy a Covid-19 halálesetekbe beleszámítottak más okok miatt történt halálokat is. A csalásról beszámoló újság azt írta, hogy az esetek 12%-a volt csak valós ( ld. ITT). Ha ezt az arányt kivetítjük a CDC által közölt 151 499 halálesetre, akkor 18 179 halálesetet kapunk.

A CDC által bemutatottnál objektívebb képet kaphatunk ( ld. ITT), ha elolvassuk John Ioannidis-nek, a Stanfordi Egyetem Betegségmegelőzési tanszékvezetőjének tudományos tanulmányát, amely megmutatja, hogy 2020. július 12-én a Covid halálozások 0,27%-ról 0,9%-ra nőttek a legsérülékenyebb, a 70 év feletti korosztályban, lakóhelytől függően; a 70 évesnél fiatalabbak között az átlagos halálozási arány 0,04 %.

4. csalás - Legalább két olyan gyógyszer van, amiről bebizonyosodott, hogy hatásos a Covid-19 kezelésében. Ez a hydroxychloroquine, amelyet normális esetben malária ellen használnak , és a budesonide, amelyet az asztma gyógyítására használnak. Mindkettőt alkalmazták az orvosok a Covid-19 ellen, kiváló eredménnyel ( ld. ITT és ld. ITT és ld. ITT).

Jelen pillanatig a propagandagépezet teljességgel mellőzi a budesonide-t, annak ellenre, hogy Japánban, Taiwanban, Indonéziában és Izlandon óriási sikerrel alkalmazzák.

Ugyenezek a szervezetek erősen szabotálják a hydroxycloriquine-t is. A CDC és a WHO hivatalos állásfoglalást adott ki ellene, azt állítva, hogy kollaterális szívproblémákat okoz ( ld. ITT és ld. ITT és ld. ITT). . Ez a tévinformáció széles körben elterjedt és mindenhol megakadályozta az alkalmazását.

De ezek az eredmények fondorlatosságon alapulnak; hogy megakadályozzák a hidroxikloriquin használatát, a CDC a gyógyszert nagy adagokban, nem pedig a rendesen előírt adagokban alkalmazta. Ezekben az esetekben kétféle csalás van: 1. elássa a gyógyszert; 2. hazugságot terjeszt a forgalombahozatal elkerülése céljából.

5. csalás - A Covid-19 gyógyítására alkalmas gyógyszerek elhallgatása és szabotálása,valamint a betegség okozta kockázatok miatti félelem/pánik keltése felfokozott várakozást keltett a védőoltás iránt. Ugyanez a propagandagépezet reklámozza a Remdesivirt, elhallgatva annak több súlyos mellékhatását a májra és a vesékre.


Mind Gates, mind Fauci nagy hasznot fog húzni a Remdesivir eladásaiból

Amit gondosan titkolnak, az az, hogy Kína birtokában van ennek a gyógyszernek a szabadalma, és a mögötte álló befektetők pedig Soros György, Bill Gates és a WHO (ld. ITT).

Amellett a csalás mellett, amely ezt a gyógyszert a Covid-19 gyógyítására alkalmasnak mutatja be, különösen megtévesztő, hogy a Trump adminisztráció maga is reklámozza a Remdesivirt ( ld. ITT és ld. ITT és ld. ITT).

6. csalás - A várva várt védőoltást - amely akár a Remdesivir, akár más lesz, - úgy fogják összeállítani, hogy kihasználva a közvélemény félelmét, más mellékhatásokkal, pl. sterilitással járó összetevőt is fog tartalmazni - és elektromos adóvevőt , amely lehetővé teszi az egészségügyi hatóságoknak - vagy másoknak - hogy ellenőrizhessék, ki kapta meg.

Egy tavaly a John Hopkins Egyetem által szervezett konferencián , amelyen előkészítették a Covid világjárványt, Bill Gates pontosan a fent említett eszköz bevezetésének a szándékát jelentette be ( ld. ITT).

Ha ez a tömeges oltás egyik legdinamikusabb előmozdítójának deklarált célja a világon, mindannyian joggal gondolhatjuk, hogy a Covid-19 „gyógyításával” együtt más gyógyszereket és chipeket is bevezetnek majd, ami a vakcinát kapók tömeges robotizációját okozzák.

Ez az egész elképzelés az elejétől a végéig csalás.

7. csalás - Az egész Covid-19 járvány okozta félelem/pánik legelső eredménye egy súlyos csapás a Nyugat gazdasági rendszerére, amely a kapitalizmus. Amikor újraindították a gazdaságot, ugyanazok a baloldali hatóságok kezdtek el pánikot kelteni a 2. hullám veszélyével, további lezárásokat, kijárási tilalmakat , karanténokat stb. követelve. ( ld. ITT és ld. ITT és ld. ITT). ).


Ha valaki nem tudná, hogy Tedros Ghebreyesus, a WHO elnöke, terrorista volt, olvassa el EZT

Ha figyelembe vesszük, hogy az egyházak, a kormányok, az ENSZ, a WHO és a média mind vagy kommunisták vagy hallgatólagosan baloldaliak, nem kerülhetjük meg azt a gondolatot, hogy céljuk a kapitalizmus megdöntése és vagy kommunizmus vagy egyéb, pl. törzsi rendszer kiépítése, amely ugyanazokat a tévedéseket fogja elkövetni, mint a kommunizmus, sőt, felül fogja múlni azokat.

Ez a csalások legnagyobbika: egy betegség gyógyítása ürügyén a világ vezetői arra törekszenek, hogy a lakosság akarata ellenére a Nyugat nagymértékű újrarendeződését építsék ki.

Itt most befejezem, bár folytathatnám további csalások bemutatásával, amelyeket a közeledő választások, a munkanélkülieknek nyújtott pénzügyi támogatás, az Államok vezetőinek a politikája, a néhány nagy, Amerikát élelmiszerrel ellátott kereskedelmi hálózatnak nyújtott támogatás, míg mások szabotálása, a maszkviselés és a szociális távolságtartás terhének stb. kapcsán figyelek meg.

Ha az amerikaiak nem reagálnak ezekre az akaratuk ellenére bevezetett, egyre fokozódó csalásokra, az Egyesült Államok kommunista lesz, és ennek következtében a világ a legsötétebb szakadékba fog zuhanni.

forrás: https://www.traditioninaction.org/bev/245bev07_31_2020.htm

Ide kapcsolódik még: Atila Sinke Guimarães: A koronavírus-pánik


Real Time Web Analytics