Hal Turner: Japán hivatalos vizsgálatot

indít a Covid-oltások okozta halálozások ügyébenJapán hivatalos vizsgálatot indított, miután a Covid-19 elleni védőoltások beadása után soha nem látott számban halnak meg emberek.

A jelentések szerint a japán kutatókat arra utasítottak, hogy vizsgálják meg azokat a mechanizmusokat, amelyek következtében a kísérleti mRNS-oltások halált és súlyos mellékhatásokat okozhatnak.

A Hirosimai Egyetem Orvostudományi Karának professzora, Masataka Nagao kiemelte, hogy azoknak a beoltott személyeknek a teste, akiken boncolást végzett, abnormálisan meleg volt, és a testhőmérséklet elérte akár a 100 ºF-ot (37,7 ºC) is.

"Az első aggodalomra okot adó jelenség az volt, hogy a holttestek testhőmérséklete nagyon magas volt, amikor a rendőrség elvégezte a boncolást" - jelentette ki Nagao.

"A testhőmérséklet szokatlanul magas volt, például 33 vagy 34 Celsius-fok (91-93 ºF)."

Nagao azt mondja, hogy más testekben „a hőmérséklet nagyon magas volt a halál időpontjában. Testhőmérsékletük a normál hőmérséklet felett volt, inkább több mint 40 Celsius-fok (104 ºF). Az adatokat ábrázolva Nagao kutatócsoportja azt találta, hogy jelentős változások történtek a beoltott, boncolt betegek immunrendszerének genetikai felépítésében.

A kutatás eredményeként Nagao arra a következtetésre jutott, hogy a vakcina olyan immunrendszeri rendellenességeket okoz, amelyek gyulladást okoznak az egész szervezetben, és valószínűleg ez az oka a boncolás idején tapasztalt magas testhőmérsékletnek.

"Csak az adatok és a körülmények alapján nem lehet arra következtetni, hogy az oltás okozta a haláleseteket" - mondta Nagao professzor, hozzátéve: "Azt sem lehet azonban kijelenteni, hogy nem az oltás volt az oka. Csak annyit mondhatunk, hogy ez gyanús, és úgy gondoljuk, hogy az oltás eléggé összefüggésben áll az immunrendszeri rendellenességekkel.”

Egy másik jelentésben Prof. Shigetoshi Sano bőrgyógyász szakértő, a Kochi Egyetem Orvostudományi Karának munkatársa arról beszélt, hogy az oltott betegeken tüskefehérjéket fedeztek fel a bőrelváltozások és más bőrproblémák helyén.

"A vakcinából származó tüskefehérjét megtalálták a bőrben" - magyarázta Sano, megmutatva egy diát, amelyen egy speciális festékkel jelzett elváltozáson élénkzöld terület látható.

"A tüskefehérjék helyileg elnyomják az immunrendszert" - mondta Sano az újságíróknak. "Ennek eredményeként a tüskefehérjék elősegítik a herpeszvírus újraaktiválódását."

Az immunrendszerben lebomló tüskefehérjék folyamata az egész szervezetben gyulladást vált ki, ami vérrögképződéshez is vezet – zárta Sano.

„A tüskefehérjék mellékhatása a vérrögképződés” – magyarázta Sano. "És ami még rosszabb, a tüskefehérjék helyileg gyulladást is kiválthatnak."

Sano egyetértett azzal, hogy az elnyomott immunrendszer sebezhetőbbé tesz valakit a fertőzésekkel szemben, és így folytatta: „Nem tudom, hogy ezt kimondhatom-e, de kiderült, hogy a beoltott emberek nagyobb valószínűséggel kapják el a koronavírust, mint a be nem oltottak.”

„Néha olyan dolgok is bekerülnek az emberi szervezetbe, amelyek nem jók. A védőoltás azt okozhatja, hogy a teljes immunrendszerünk nem képes felvenni a harcot az ilyen rossz dolgokkal szemben” – figyelmeztetett.

Az orvosok vizsgálata azután indult, hogy a Kiotói Egyetem professzor emeritusza, Dr. Masanori Fukushima bírálta a japán egészségügyi minisztériumot, amiért az megtagadta a Covid elleni oltási program leállítását, adatokkal igazolva, hogy számos mellékhatás és haláleset történt az oltás következtében.

forrás: https://traditioninaction.org/Cultural/E123_Jap.htm


Real Time Web Analytics