Marian T. Horvat: Erkölcsileg megengedett-e

elfogadni a Covid oltást?– Van katolikus álláspont a Covid-oltás beadásával kapcsolatban? – kérdezte nemrég egy barátnőm, Jan. Csak tudni szerette volna, mit mond a pápa, a püspök vagy a plébános erről a kérdésről.

Tudja azonban, hogy ez a pápa aktívan hirdeti a Covid-injekciót, sőt, odáig megy, hogy azt mondja, ez a „szeretet kifejezése” saját magunk, a családunk és barátaink iránt. Valójában 2021. október 1-jétől még a Vatikánba való belépéshez is „zöld igazolvány” szükséges – amely igazolja az oltást vagy a koronavírusból való közelmúltbeli felépülést.Ferenc és Benedek kijelenti, hogy teljesen be vannak oltva

Jan mindig is buzgón életpárti volt. Könnyen megtudható, hogy az összes Covid-19 vakcina elvetélt csecsemőktől gyűjtött sejtvonalakat használ fel akár a kutatási, akár a gyártási folyamatok során. (1) Felteszi a kérdést, lehetséges-e egy abortuszból, egy ártatlan gyermek meggyilkolásából bármilyen közvetett hasznot remélni, függetlenül attól, hogy az mikor történt. Még ha a Vatikán Tanítóhivatala azt is mondja, hogy erkölcsileg elfogadható az abortált babák sejtvonalaiból kifejlesztett vagy tesztelt Covid-19 vakcinák beadása, valóban így van-e ez?

Kérdése felszínre hozza azt a nagyfokú bizalmatlanságot, amelyet sok katolikus jogosan érez a progresszív egyházi hatóságok iránt. Jogosan, mondom, mert már több mint öt évtizede elárulnak, félrevezetnek és becsapnak bennünket a II. Vatikáni Zsinat utáni egyházi tisztviselők. Látjuk, hogy a szentségek és a katekizmus felhígul és megváltozik, az erkölcsök ellazulnak, majd elhagyják őket, a homoszexualitást tolerálják, majd elfogadják stb. Mint sokan mások, Jan sem bízik többé abban, hogy az Egyház vagy a kormány igazat mond.

Jan tud arról, hogy egyre többen tapasztalnak vérrögképződést, immunrendszer-károsodást, szívrohamot, rákot, szívizomgyulladást, a terhesség megszakadását és akár halált is. Azt is tudja, hogy ez nem egy normális oltás, hanem egy olyan genetikailag módosító anyag kísérleti alkalmazása, amely módosítja a szervezetet és tönkreteszi annak immunrendszerét. De a kérdése nem a fizikai veszélyre, hanem az erkölcsi felelősségre vonatkozik. Felvállalhatja-e egy jó lelkiismeretű katolikus a Covid-oltást?

Valójában nincs etikai dilemma. A válasz egyértelmű nem. Egy katolikus nem fogadhatja el a Covid-oltást. Kevés papnak lesz azonban bátorsága az oltárról hirdetni ezt az igazságot. Egyikük, a Keresztényeket Segítő Szűzanya (Garden Grove, Kalifornia) papja, Msgr. Patrick Perez, az oltárról ezt hirdeti: "Ne fogadd el az oltást. Egy katolikus jó lelkiismerettel nem fogadhat el olyan oltást, amely elvetélt gyermekek testrészeit használja fel a kutatáshoz, teszteléshez, a fejlesztéshez vagy a gyártáshoz. Ez halálos bűn."

Élő gyermekről, nem pedig elvetélt magzatról van szó

Nemrég azonban megtudtam, hogy a védőoltásokban használt HEK 293 "sejtvonal" morbid múltja több annál, mint ahogyan azt a legtöbb katolikus gondolná. Anna Maria Cardinalli magánnyomozó a "Katolikus lelkiismeret és a Covid-19 vakcina" című cikkében dermesztő tényeket tár fel. Ha a jól formált lelkiismerettel rendelkező katolikusok – papok és laikusok – megtudnák a teljes igazságot a Covid-oltás eredetéről, akkor ő is és én is úgy gondoljuk, hogy nem tudnák olyan könnyen megnyugtatni a lelkiismeretüket és vállalni az oltást.

A vakcina kifejlesztéséhez használt sejtvonalat kényelmesen HEK 293-nak hívják. Mit jelent ez? A 293-as szám azt jelenti, hogy 293, abortált csecsemőkön elvégzett kísérletre volt szükség, hogy életképes, működő sejtvonalat kapjanak a vakcina kifejlesztéséhez. Tehát nem egy, hanem legalább 293 abortuszra volt szükség ahhoz, hogy elérjék azt, amit a tudomány „sikernek” nevez, de amit inkább „tömeggyilkosságnak” nevezhetnénk.A HEK 293 egy élő kislány, akit a veséjéért lemészároltak; az ártatlanok új legyilkolása szükséges a cél eléréséhezA HEK kezdőbetűk a "vakcinaprojekthez" szükséges emberi embrionális vesét jelentik. Az életképes vesék begyűjtéséhez folyamatos véráramlásra van szükség, ami viszont dobogó szívet igényel, ami viszont megköveteli, hogy a baba életben legyen, és szinte mindig az anyaméhen kívül legyen, amikor a veséjét eltávolítják.

Ez kemény szóhasználattal azt jelenti, hogy egy élő, kellően fejlett gyermekből kell kivenni a vesét (HEK) 293, akit – jellemzően császármetszéssel – kivettek az anyaméhből, majd kivágták a veséjét. Az élő gyermeknek nem adható érzéstelenítés, mert ez veszélyeztetné a veséket a kutatás szempontjából.

Legalább 293 ilyen barbár gyilkosságra volt szükség ahhoz, hogy létrejöjjön az a sejtvonal, amely a különböző Covid-oltások alapját képezi.

Ezért a HEK 293-at valójában egy élő kislányból vették ki Hollandiában, akit kegyetlen módon megöltek, hogy szerveit kutatás céljából megszerezzék. Ahogy A.M. Cardinalli megjegyzi: "Halálának közvetlen oka szerveinek kigyűjtése volt, amely előtt még élő gyermek volt, az anyaméhen kívül." Egy élve világra hozott csecsemő megölése leegyszerűsítve a csecsemőgyilkosság bűne.

A.M. Cardinalli ennek a gyilkos HEK-kivonási eljárásnak a megalapozott dokumentációját megtalálta Pamela Acker biológusnak és vakcinafejlesztőnek , a "Vaccination: A Catholic Perspective" című könyv szerzőjének a munkái között.

Ezeket az információkat szándékosan elhallgatják, hogy tompítsák a katolikusok lelkiismeretét. A Pfizer egyik leleplezője a közelmúltban felfedte, hogy a vállalat vezetői arra utasították az alkalmazottakat, hogy ne mondjanak semmit a Covid-oltás eredetéről, pontosan azért, hogy elkerüljék a csecsemőgyilkosság rémtörténete által kiváltott reakciókat.McElroy püspök utasította a papokat, hogy utasítsák el a Covid-oltás alól történő mentesítési kérelmeket

"Az 1970-es években végzett önkéntes abortuszból származó magzati vonal" a 21. század modern emberének érzéketlen füle számára sokkal kevésbé hangzik szörnyen, mint az igazság: ezt a vakcinát legalább 293, az anyaméhen kívül életben lévő csecsemő legyilkolásából származó sejtvonalakon fejlesztették ki.

Ha erkölcsileg nem elfogadható bármilyen abortuszon alapuló kutatást igénybe venni, mennyivel szörnyűbb az élő gyerekek ilyesfajta lemészárlását kihasználni? Ez az ártatlanok újkori legyilkolása, nem az élő gyermek Krisztus utáni kutatás során, mint Heródes idejében, hanem azért, hogy egy állítólagos gyógymódot hozzanak létre egy ember alkotta vírus ellen, amelynek célja a föld elnéptelenítése.

Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy úgy gondolom, hogy ez a vakcina nem immunizálja azt, aki beadatja magának, hanem éppen ellenkezőleg, legyengíti az immunrendszerét, és előbb-utóbb a halálát okozza. Így hivatott milliókat megtizedelni.

Ezenkívül idegen enzimeket és hydrogélt juttat a szervezetbe, hogy új embertípust hozzon létre azokban, akiket nem öl meg. Tehát egy transzhumanizmussal állunk szemben, amely kigúnyolja a Mindenható Isten által teremtett embert. De ez már egy másik cikk témája.

Biztosnak tűnik, hogy ebben a forgatókönyvben van valami sátáni, ami egyre világosabbá válik, ahogyan az egész világjárvány-hisztéria tovább bontakozik. Az emberiséget sújtó rontások vagy átkok bizonyos típusairól a legtöbbet a szembenállásnak a szinte teljes hiánya árulja el, tudván, hogy kifejlesztése egy abortált gyermeken alapult.

Vajon számít-e a legtöbb katolikus számára, ha tudja, hogy az ártatlan csecsemő életben volt, amikor a veséit kivették, hogy állítólagos javakat biztosítson az erkölcsi támaszát veszített jövő emberének? Remélem, legalább néhány ember lelkiismeretét felébresztheti, akik nem voltak teljesen tisztában azzal, hogy erkölcsileg mit is jelent ez az oltás.

A végső irónia

A jelenlegi pápa folyamatosan a társadalom peremén élők és a legsebezhetőbbek védelméről beszél. Benedek emeritus pápával a Pfizer-oltás felvétele után került a címlapokra, ezzel rossz példával adva a katolikusoknak világszerte. Ironikus módon ezzel egy olyan védőoltást hirdettek, amelyet olyan veszélyeztetett gyermekek bevonásával fejlesztettek ki tudományos kutatások során, akiket élve abortáltak, majd az anyaméhen kívül meggyilkoltak.

Mi lett volna, ha a pápa határozottan fellépett volna az oltási mánia kezdetén, és arra utasította volna a katolikusokat, hogy utasítsák el ezt az egész emberiség legsebezhetőbbjei megölésének rovására kifejlesztett oltást? Az egész oltási kampány megtorpant volna, ha a katolikusok szerte a világon – pápájuk támogatásával – lelkiismereti okokból nem lettek volna hajlandók elfogadni az oltásokat.szöveg a képen: "A védőoltás egyszerű, mégis mélyreható módja a többi ember, főleg a legsebezhetőbbek megóvásának"

A legsebezhetőbbek azok az ártatlan csecsemők, akiket meggyilkoltak, hogy elkészítsék az oltást...

De ez nem történt meg. Éppen ellenkezőleg, a pápa a kampány kezdete, 2020 márciusa óta teljes mértékben alávetette magát az olasz állam követelésének, amely az első kormányok egyike volt, amely bezárta a vállalkozásokat, leállította az utazást, maszkot és társadalmi távolságtartási kötelezettséget írt elő. Úgy gondolom, hogy a Covid-oltások népszerűsítésével foglalkozó egyházfőként betöltött hivatalos pozíciója egyre jobban megnehezíti a katolikusok számára, hogy vallási mentességet kérjenek.

Ahelyett, hogy figyelmeztette volna a katolikusokat, hogy a Covid-19 elleni oltás beadása a gonosszal való bűnös együttműködés, Ferenc nemcsak azt javasolta, hogy adassák be, hanem teljes szívvel beszállt az Új Világrend okkult vezetői által tervezett Great Resetbe, ahogy Atila Guimaraes rámutatott a legutóbbi jegyzetében.

– Mi a helyzet azokkal a barátaimmal, akik beadatták az oltást? – kérdezte Jan beszélgetésünk végén. Azt javasoltam, hogy tanácsolja nekik, vallják meg bűneiket, hogy megtisztuljon a lelkiismeretük, azután pedig ne lépjenek kapcsolatba olyan papokkal, akik ezt hirdetik.

Ahogy a Szentírás mondja: „A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” (Jn 10,10) Az oltás a tolvaj, aki gyilkosságból született, és ölni és lopni akar. Krisztus igazi pásztorának el kell taszítania a tolvajt, és meg kell küzdenie vele, nem pedig a nyájba hívnia.1. A Pfizer, Moderna, Oxford-AstraZeneca Covid-19 vakcinák esetében a HEK 293 magzati sejtvonalat használták a kutatás-fejlesztési szakaszban. A Johnson & Johnson vakcina esetében magzati sejtvonalakat használtak a gyártási szakaszban [szerk.megj.: a cikk és az idézett könyv szerzői amerikaiak, és Amerikában nincs sem Szputnik, sem Sinopharm, valószínűleg ezért nem állít semmit ezekről a cikk].

forrás: https://traditioninaction.org/religious/m059_Vax.htm


Real Time Web Analytics