Viganò érsek: Az igazi szabadság az a

képesség, hogy a Jó határain belül cselekedjünkPontosan azok, akik a nemek közötti egyenlőségről, a „reproduktív egészséghez” való jogról, az eutanáziához, a helyettesítő anyasághoz és a szexuális szabadsághoz való jogról beszélnek neked, azok tartanak ma mindenkit a markukban, és döntenek arról, hogy mi a helyes számodra a „jólléted”, a közegészségügy vagy a bolygó védelme érdekében.

(LifeSiteNews) –A szerkesztő megjegyzése: Carlo Maria Viganò érseknek a pénteki svájci járványintézkedések elleni tüntetőkhöz intézett szavai - angolról fordítva.

Kedves Barátaim! Sokan közületek soha nem gondolták volna, hogy Svájc végül követni fogja Olaszországot és más nemzeteket, határozottan ragaszkodva az elit diktátumaihoz a világjárvány vészhelyzetében. Svájc konföderációja valójában már jóval megelőzi a globalizáció útján haladó többi országot, és az Új Világrend lenyomata nagyon markáns a nagy svájci városok életében. És miközben Svédországot megkímélték a bezárásoktól és a maszkoktól, az ember úgy látja, hogy Svájcban a fertőzés feltételezett megfékezésére irányuló intézkedések inkább azt a sikertelen modellt vették át, amelynek tragikus példája Olaszország. Másrészt, mivel a Világgazdasági Fórum székhelye Davosban van, néhányan azt remélhették volna, hogy Klaus Schwab megkíméli Önöket attól, hogy saját bőrükön tapasztalják meg, mi vár az egész emberiségre, ha engedjük, hogy az értelmetlen Nagy Visszaállítást (Great Reset) [1] befejezze, amit az ENSZ Agenda 2030-nak nevezett.[2] És mégis, ha belegondolunk abba, amit 2016. június 1-jén, a Szent Gotthárd alagút felavatásával mutattak meg nekünk, akkor fogalmunk lehet az Új Világrendet inspiráló elvekről.[3]

Önök ma itt tiltakoznak az egészségügyi és korlátozási intézkedések szigorítása ellen, amelyet a svájci szövetségi kormány az úgynevezett világjárvány ürügyén fogadott el. Ami Svájc előtt áll, mint tudják, azt részben vagy egészben más nemzetek, köztük Olaszország is, már alkalmazzák. A be nem oltottakkal szembeni diszkrimináció már sok nemzetben realitás, csakúgy, mint az állampolgárok oltási útlevéllel történő nyomon követése, azok fizetésének a felfüggesztése, akik nem vetik alá magukat a korlátozásoknak, valamint az a lehetőség, hogy a hatóságok a rendes törvényektől és az Alkotmánytól eltérő törvényeket alkossanak.

De engedjék meg, hogy néhány kérdést feltegyek Önöknek.

Önök pusztán az alkotmányos szabadságjogaik korlátozása miatt tiltakoznak, vagy mert felismerik, hogy ezek az első korlátozó intézkedések csak az első lépései az egyéni szabadság fokozatos megsemmisítésének, amelyet egy Orvos-Állam vesz át, amely eldönti, hogyan kezelje Önt? egy Mester-Állam, amely eldönti, hogy elhagyhatja-e a házát, dolgozhat-e, elmehet-e étterembe és utazhat-e, és mikor?

A zöld útlevél ellen tüntetnek, és közben elfogadják a világjárványról és az oltóanyagokról szóló narratívát, vagy rájöttek, hogy ez a kolosszális bohózat egy laboratóriumban előállított víruson alapul, amelyet azért terjesztettek el, hogy vészhelyzetet okozzanak, ürügyet szolgáltatva arra, hogy az egész emberiséget ellenőrzés alá vonják?

Azért mennek ki az utcára, mert idegesítik, ha be kell szkennelniük a QR-kódot, hogy belépjenek az irodájukba vagy a gyárukba, ha mégis beoltották a kísérleti genetikai szérummal, vagy rájöttek, hogy az úgynevezett vakcinák hatástalanok, akár súlyos, káros, hosszú és rövid távú mellékhatásokkal járnak, és hogy az Önöket tengerimalacként használó gyógyszergyárak nem vállalnak semmilyen felelősséget, és ha megbetegszenek vagy meghalnak, a gyógyszergyáraknak nem kell kártérítést fizetniük vagy büntetőjogilag felelniük semmilyen bíróságon?

És végül: Azért döntöttek úgy, hogy tiltakoznak, mert az a szabadság, hogy ne legyenek egészségügyi ellenőrzésnek alávetve, ugyanaz a szabadság, aminek a nevében úgy gondolják, hogy jogukban áll megölni a gyerekeket az anyaméhben, az időseket és a betegeket a kórházi ágyukban? Ez ugyanaz a szabadság, amely legitimálja a homoszexuális kapcsolatokat és a gender-elméletet? Ez az a szabadság, amelyre hivatkoznak? Az a szabadság, hogy megsértsük Isten törvényét, gyalázzuk az Ő nevét, megsértsük a természeti törvényt, amelyet Isten beírt minden emberi lény szívébe?

Mert ha Önök csak azt akarják, hogy szabadon azt csinálhassanak, amit csak akarnak, akkor a demonstrációnak nincs értelme. Pontosan azok, akik a nemek közötti egyenlőségről, a „reproduktív egészséghez”, az eutanáziához, a helyettesítő anyasághoz és a szexuális szabadsághoz való jogról beszélnek Önöknek, azok tartanak ma mindenkit a markukban, és döntenek arról, hogy mi a helyes az Önök számára a „jólétük”, a közegészségügy vagy a bolygó védelme érdekében. Ők azok, akik rövid időn belül egyesítik a zöld igazolványt az Ön digitális azonosítójával, bankszámlájával, adójával, fizetésével, társadalombiztosításával és egészségi állapotával, és ennek során – az Ön érdekében – ők döntik el, dolgozhat-e, utazhat-e, mehet-e étterembe, és vásárolhat-e egy steaket vagy inkább egyen rovarokat.

Ez a szabadság elhiteti, hogy „szabad vagy”, míg azok, akik azt akarják, hogy engedelmes rabszolga legyél, a póráz meghosszabbításával hagynak rohangálni, azt az illúziót keltve, hogy azt csinálhatod, amit akarsz, hogy „jogod van” a keresztény erkölcs előírásai ellenében élni, úgy viselkedni, mintha Isten nem is létezne, mintha soha nem kellene előtte bemutatkozni majd az Ítélet napján. De ez nem szabadság: ez egy engedély, ez libertinizmus. Az a szabadság, hogy károsítsd a lelkedet, semmiképpen nem az a szabadság, hogy becsületesen élj, hogy kiérdemeld a paradicsomot. Az igazi szabadság ehelyett az a képesség, hogy a Jó határain belül cselekedj, és ez az a szabadság, amelyre törekedned kell, ez az a szabadság, amelyet bátran és büszkén kell követelned, ez a szabadság, amely „megszabadít” (Jn 8,32).

A választás szabadsága, hogy ne tévesszenek meg azok ígéretei, akik jobb, környezetbarát, befogadó, toleráns, és nemi szempontból rugalmas jövőt kínálnak, miközben arra kényszerítenek, hogy csak azokat a termékeket vásárold meg, amelyeket az interneten elérhetővé tettek, hogy ebédet és vacsorát házhozszállítással rendelj, hogy távgyógyítással kezeljenek, hogy az órákat távoktatással kövesd, és ne menj be az irodába az "okos munkavégzésnek" köszönhetően.

Arról beszélek, hogy szabad nemet mondanunk azoknak, akik a munka világában való előrelépésnek és a szabadidő növelésének állítják be a csökkentett munkaidőt, csökkentett fizetéssel, megszüntetve a szakszervezeti védelmet, megfosztva benneteket a családfenntartáshoz szükséges megélhetési eszközöktől, arra kényszerítve, hogy egyre kisebb, egyre távolabbi lakásokban éljetek. Nemet lehet mondani azoknak, akik először a munkanélküliség megteremtésével és a szakmai specializációk megszüntetésével megfosztanak a munkavégzéssel járó függetlenségtől, majd felajánlják az állampolgári alapon járó alapjövedelmet, amivel rabszolgává tehetnek benneteket, akiket egy állam zsarol meg, amely eldönti, milyen feltételek mellett dolgozhatsz.

A szabadság, amelyet követelned kell, az, hogy ne fogadd el passzívan a média narratíváját, az elitnek alárendelt, hazugságterjesztéssel és az igazság cenzúrázásával foglalkozó, a hatalom támogatásáért és az ellenvélemények elnyomásáért fizetett kolosszális csalást; azt a szabadságot követeld, hogy az újságíróktól megköveteljék, hogy fedezzék fel újra a szakmai etika és magatartás méltóságát, és ne olyan uraságok gyalázatos udvari rabszolgái legyenek, akiknek soha nem elég a hatalomból.

A szólásszabadság, amelyet mindenkinek követelnie kell, és mindenekelőtt azoknak, akik a jelen vészhelyzethez kapcsolódóan felelősségteljes szerepet töltenek be vagy olyan szakmát űznek – orvosok, mentősök, rendfenntartók, bírák, politikusok – és a korrupció leleplezésének szabadsága, a megtévesztésen, csaláson, pszichológiai terrorizmuson és az igazság manipulálásán alapuló rendszerrel való összeférhetetlenség. Az a szabadság, hogy megtagadjuk a beleegyezésünket egy emberiesség elleni bűncselekmény kíméletlen elszántsággal történő végrehajtásához.

Feltehetjük magunknak a kérdést, hogy a november 28-i népszavazás győzelmével megváltozik-e valami. A svájci alkotmány kedvez polgárai aktív részvételének, és határozott jelzést ad a Szövetségi Tanácsnak, hogy álljon el szándékától. De ne gondolják, hogy az alapvető jogokért vívott harc itt véget ér: a támadás világméretű, és mindannyiunknak tisztában kell lennünk azzal a fenyegetéssel, amely most mindannyiunk feje fölött lebeg.

Ez nem olyan összecsapás, amelyben pusztán emberi erőfeszítésekkel legyőzhetjük a közös ellenséget: ez egy korszakos csata, amelyben az emberiség egészének, valamint mindannyiunk egyéni sorsa forog kockán, mind időben, mind az örökkévalóságban. És mindenekelőtt: a Nagy Visszaállítás (Great Reset) hívei eleve keresztényellenesek és antikrisztusok, mert ez az „Új Rend” nem más, mint a pokoli káosz.

Lehetőséget kaptál a döntésre. Nem csak abban az esetben, ha a zöld útlevél jogtalan, hanem arra is, hogy végleg lemondasz arról, ami még megmaradt a szabadságodból, megengedve, hogy a zsarnokság disztópikus rémálma telepedjen rád, hogy ma egészségügyi, holnap pedig ökológiai vagy transzhumán diktatúra legyen. És Isten segítse és óvja azokat, akik Hozzá tartoznak.

Hivatkozások:

1. Cf. The site of the World Economic Forum: https://www.weforum.org/great-reset/
2. Cf. The site of the United Nations: https://unric.org/it/agenda-2030/
3. https://www.youtube.com/watch?v=g0B28vi3u8c

forrás: https://www.lifesitenews.com/opinion/vigano-true-freedom-is-instead-the-ability-to-act-within-the-limits-of-the-good/


Real Time Web Analytics