John-Henry Westen: Óriási kiugrás a fiatal

sportolók halálozásábanAz elmúlt hetekben több tucat olyan eset fordult elő, amikor fiatal, szuper egészséges sportolók súlyosan megbetegedtek, vagy akár meghaltak, és ezzel sportálmaik véget értek.

(LifeSiteNews) – Emlékeznek arra a történetre, amelyet a LifeSite a múlt hónapban írt a 17 éves ontariói jégkorongozóról, aki COVID-oltást kapott, mert e nélkül megtagadták tőle a korcsolyaarénákba való belépést? Sean Hartman, aki előtt ott állt az egész élet, két héttel később meghalt.

És ez csak a jéghegy csúcsa. Az elmúlt hetekben több tucat hasonló eset fordult elő, amikor fiatal, szuper egészséges sportolók súlyosan megbetegedtek, vagy akár meghaltak, és ezzel sportálmaik véget értek. Ennek mindenhol óriási hírnek kellene lennie. De ha még hírt is adnak róla, azt nem jelentik be, hogy mi volt az ok.

Hirtelen mindenhol megjelentek jelentések fiatal futballisták, krikett-, rögbi- és jégkorongozók, táncosok és egyebek haláláról és maradandó betegségéről. De hogyan van az, hogy egyetlen fősodor médium sem hozza őket egymással összefüggésbe, és nem nevezi óriási problémának?

A Pfizer volt alelnökének, Dr. Michael Yeadonnak elege lett, és feltárta az összefüggéseket. A halálesetek és sérülések özönét annak nevezte, ami: a COVID-oltások mellékhatásai. Vessen egy pillantást arra, amit Dr. Yeadon mondott, aki összefüggésbe hozta az ezeknek a fiatal sportolóknak a halálukról, betegségeikről és vallomásaikról adott jelentéseket, azután döntsön Ön.

Dr. Yeadon a közelmúltban már felhívta a figyelmet a COVID-oltások veszélyeire, és figyelmeztetett a lehetséges halálokra. És most valóra válnak szörnyű jóslatai. De a fősodor média a kormányok és az egészségügyi hatóságok összejátszásával megpróbálja eltussolni azt, ami nyilvánvaló.

Dr. Yeadon összegyűjtött pár tucat olyan példát a közelmúltból, amikor sportolók haltak meg vagy maradandóan megbetegedtek, és megjegyzi, hogy korábban az ilyen esetek ritkák voltak, míg az elmúlt hetekben mindennaposakká váltak.

A haláleseteket és a sérüléseket is elmagyarázta, mondván: „Ezek a vakcinák arra késztetik a szervezetet, hogy ellenőrizetlen mennyiségű vírustüske-fehérjét termeljen. Nemcsak a mennyiségek nincsenek semmilyen módon ellenőrizve, de fogalmunk sincs arról, hogy a szervezetben HOL termelődik ez a veszélyes fehérje.”

A tudós szakértő így zárta: „Feltételezem, hogy ezek a sportolók mind a COVID-19 vakcinák miatt betegedtek és haltak meg. A fiatalokra NEM veszélyes ez a vírus, és kevésbé képesek továbbadni. Ezért NINCS OK, amiért ezeket az embereket beoltották: a klubjaik és ligáik nyomása késztette őket arra, hogy megfeleljenek.”

Nos, vessünk egy pillantást ezekre az esetekre. Ezeket a történeteket a közelmúltban állították össze és osztották meg Dr. Michael Yeadon Telegram csatornáján, de amint látható, a legtöbbről a fősodor médiaoldalak is beszámolták.

Elhunyt a szlovák jégkorongozó, Boris Sádecky

A fiatal krikettjátékos, Avi Barot szívleállás miatt meghalt

Wessam Abou Ali futbalista túlélte, miután összeesett a pályán

Fabrice N'Sakala kórházban lábadozik, miután összeesett

Jens (27) összeesett a futballpályán és meghalt

Jente van Genechten, 25, szívroham miatt összeesett a futballpályán

Frederic Lartillot, francia futballista meccs után összeesett az öltözőben és meghalt

A 31 évs Benjamin Taft német futballista meccs után összeesett és szívrohamban meghalt

A 18 éves belga futballista, Rune Coghe szíve leállt a pályán

Helen Edwards játékvezetőt szívproblémák miatt leállították a pályáról a világbajnoki selejtező során

Dimitri Lienard , 33, az FC Strasbourg középpályása összeesett a pályán

A Barcelona sztárja, Sergio Aguero kórházba került "kardiológiai kivizsgálásra" a meccs közben fellépett mellkasi fájdalmai miatt

Emil Palsson labdarúgó szívleállás miatt összeesett Norvégiában meccs közben

Antoine Méchin (31), francia triatlonos tüdőembóliát kapott a Moderna oltás után

A 20 éves argentin labdarúgó, Luis Ojeda váratlanul elhunyt

A 22 éves Greg Luyssen belga kerékpárosnak szívproblémák miatt véget ért a karrierje

A 29 éves profi labdarúgó, Pedro Obiang szívizomgyulladásban szenved a COVID-19 elleni oltás után, karrierje véget érhet

Cienna Knowles tinédzser lovassztár vérrögök miatt került kórházba a Pfizer vakcina után

A világklasszis sportolók vakcina által okozott betegségek miatt szenvednek

Hirtelen meghalt a Longridge Town FC egykori kapitánya, Jordan Tucker

HIRTELEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁKTÓL SZENVEDŐ ÉS MEGHALT SPORTOLÓK VILÁGSZERTE

Elhunyt Anna Terentyeva, a Permi Balett vezető szólistája

A 24 éves Miss World versenyző hirtelen meghalt otthonában

Ezt a listát hosszasan lehetne folytatni, ezért meg kell fogadnunk azoknak az orvosoknak a tanácsát, akik kimondják ezekről a COVID-oltásokról az igazságot.Közéjük tartozik Dr. Michael Yeadon, Dr. Elizabeth Lee Vliet, az Igazság az Egészségért Alapítvány munkatársa, Dr. Peter McCullough, Dr. Robert Malone és még sokan mások. A saját karrierjüket kockáztatva hozták nyilvánosságra az igazságot arról, ami történik.

Nekünk is ki kell mondanunk, ami Dr. Vliet számos konferenciáján elhangzott, hogy jogunk van az Élethez … hagyják abba az oltást!

forrás: https://www.lifesitenews.com/blogs/crazy-spike-in-young-athletes-dying-former-pfizer-vp-sounds-the-alarm/


Real Time Web Analytics