Viganò érsek: A COVID-19 vakcina és a vakcinaútlevél

„korszakos háborút” generált és „a végidők bevezetője”A veterán vatikáni újságíró, Robert Moynihan által készített 18 részes interjú első része. Az Amerikai Egyesült Államok volt apostoli nunciusa a világ jelenlegi állapotát „az Újszövetségben említett nagy hitehagyáshoz hasonlította”.

Az interjú első részében Carlo Maria Viganò érsek kimondja, hogy a világ népei - egyes egyházi hatóságok támogatásával - a közhivatalnokok agressziójából fakadó háborúval állnak szemben, akik gén-alapú oltóanyaggal és az azt kísérő vakcina-útlevéllel kívánják megsérteni jogaikat.

„Ostrom alatt állunk mind társadalmi, mind vallási fronton” - jelentette ki a volt apostoli nuncius az Egyesült Államokban. "Az úgynevezett vészhelyzeti járványt hamis ürügyként használják fel arra, hogy a világ számos nemzetében egyidejűleg és összehangoltan vezessék be a védőoltást és a "zöld útlevelet.""

„Ugyanakkor az egyházi hatóságok nemcsak hogy a legkevésbé sem ítélik el a közügyeket irányítók hatalommal való visszaélését, hanem támogatják is őket ebben a gonosz tervben, és azokat ítélik el, akik nem fogadják el, hogy ismeretlen mellékhatású kísérleti génszérummal oltassák be magukat, ami nem biztosít semmilyen immunitást a vírussal szemben ” - mondta az érsek.

Az egyházi hatóságokat ezen a ponton kritizálva hangsúlyozta, hogy mivel ezek a kísérleti gén-alapú vakcinák abortusszal hozhatók összefüggésbe akár gyártásukban, akár tesztelésükben, minden katolikusnak „több mint elegendő” erkölcsi alapja van „az oltás megtagadására”.

„Háborúban állunk - mondta -, olyan háborúban, amelyet nem hirdetnek nyíltan, amelyet nem hagyományos fegyverekkel vívnak, hanem olyan háborúban, amelyben vannak agresszorok és elnyomottak, hóhérok és áldozatok, rendkívüli bíróságok és foglyok. Háború, amelyben látszólag törvényes formákban erőszakot követnek el a polgárok és a hívők jogainak megsértésével.

„Ez egy korszakos háború, amely bevezetés a végidőkhöz és a nagy hitehagyáshoz, amelyről az Újszövetség beszél” - fejezte be az érsek.

forrás: https://www.lifesitenews.com/news/abp-vigano-covid-19-vaccine-and-passport-drive-an-epochal-war-and-prelude-to-the-end-times/


Real Time Web Analytics