Danilo Quinto: Miért történik mindez?

"Miért történik mindez? Mit akarnak tenni velünk? Miért bánnak velünk így? Miért nem gyógyítanak meg bennünket? Miért hagynak minket meghalni a kórházban? Miért zárnak be bennünket a házba, és ha elhagyjuk a házat, miért kell álcáznunk magunkat? Miért hanyagolják el a Covid-tól különböző betegségeket? Miért akarnak beoltatni minket olyan gyógyszerrel, amely nem oltóanyag? Miért támogatja az Egyház, ha abortált magzatok sejtjeit használták fel előállításához, és ha bebizonyosodott, hogy ennek az oltóanyagnak káros mellékhatásai vannak? Miért viszik csődbe a vállalkozásokat? Miért beszélnek a megtakarításaink utáni vagyonadóról, a magántulajdonra irányuló beavatkozásokról, az ökológiai válságról, a digitalizálástól?"Ezeket a kérdéseket sírva kérdezte tőlem egy idős hölgy. Miközben zokogva feltette ezeket a kérdéseket, azt mondta: „Félek .” Rosa fél, mert úgy érzi, bármit tehetnek ezek a gátlástalan emberek vele és családjával, rákbeteg férjével és munkanélküli fiával. A "felvilágosult vezetés", elérte célját. El akarják hitetni - Istent kiiktatva -, hogy ők az építői annak a valóságnak, amelyben élünk. Egy éve terrorizálnak, és továbbra is pánikot keltenek egy olyan vírus miatt, amelynek a halálozási aránya csak valamivel magasabb, mint az influenzáé - ami viszont eltűnt a hivatalosan közölt halálokok közül - és amely még alacsonyabb is lehetne ... ha az első tüneteknél rögtön megfelelő orvosi terápiát alkalmaznának.. A terror - szociális távolságtartással, elszigeteltséggel, magányossággal és minden szabadságtól való megfosztással együtt - megnövelte az öngyilkosságokat és az öngyilkossági kísérleteket, még a nagyon fiatalok körében is, az alkohol- és drogfogyasztás, a depresszió és a pszichiátriai változások következtében.

A fokozatosan bevezetett, állandó lezárások - amelyek általánosan megmaradtak Húsvétig és még azután is, pontosan úgy, mint ahogyan 2020-ban is történt - elszegényedést hozott az emberek és családok milliói számára, és eddig 500 000 vállalkozás bezárását okozták. Apránként eltűnik az összes közeli kisüzlet, helyébe a "Nagy Testvér" online terjesztése lép, amely exponenciálisan növeli nyereségét ... Be vagyunk zárva - megtanultuk, hogyan kell "fikcióban" élni, anélkül, hogy megismerhetnénk ennek a fikciónak a határait, és nem tudunk menekülni, mert elveszítettük az erőt és a lázadás bátorságát is - mintha száműzetésben lennénk a Földön, amelyet Isten a teremtményei rendelkezésére bocsájtott, nem is emlékezve arra, hogy okokat keressünk, hogy lelkünk van, hogy élünk, hogy szabadok vagyunk, hogy éljünk a szabadságunkkal, ami Isten legnagyobb ajándéka.

Pontosan ezt tervezték "ők": hogy olyanná váljunk, amilyenekké lettünk. Sétáló zombikká, akik ha az utcán találkoznak, maszkkal borított arcukkal néznek egymásra, amelyet sokan alig vártak viselni, hogy elrejtsék emberi nyomorúságukat, a mosolyuk hiányát mások szeme elől, , "Jó reggelt ", amely egykor valóban "Jó reggelt"-et jelentett, a "Hogy vagy?" valóban egy "Hogy vagy?" volt. Most a "Jó reggelt" helyébe a "Megkapta az oltást?" kérdés lép. Ha nemleges a válasz, akkor a szemek azt mutatják, hogy pestisesnek tartják Önt. Azzá váltunk, amivé mindenáron szerettünk volna válni. A túlélésben reménykedő, odúikban elzárkózó vadállatokká. Akik elbarikádozzák magukat otthonaikban. Akik szolgalelkűen mindent elfogadnak. ...

Az "Illuminátusok" hirdetik az "Egyetemes Testvériséget" és az "Új Humanizmust", az Európától érkező segítséget, amely megalapítása óta tetteivel áthágta eredetének és keresztény identitásának minden sarkalatos elvét - történelmét elárulva -, hogy lecserélje azokat a szabadkőműves frakciókból származóakra: támogatja az "abortuszhoz való jogot"; előmozdítja az anti-natalizmus (születésellenesség) politikáját; az eutanázia melletti állásfoglalásával az öregek és a betegek, valamint a társadalom számára haszontalanok felszámolását támogatja; megszünteti az „apa” és az „anya” kifejezéseket, helyettesítve azokat az „1-es szülő” és a „2-es szülő” kifejezésekkel, hogy elpusztítsák a hagyományos értelemben vett családot; nyit a kábítószer-használat felé; városain belül a történelmétől, hagyományaitól és identitásától független enklávék a lakosság tervezett cseréjét hajtják végre. Erre az Európára kell támaszkodnunk, amely most, az ál-pandémiával együtt, "emberséges" lenne. Még a náciknak sem sikerült hasonló tervet megvalósítaniuk.

Ahogyan támaszkodnunk kell a "katolikus" Biden Egyesült Államára is, aki számára az abortusz "nemzetközi emberi jog", és aki adminisztrációjának első lépései között aláírt egy rendeletet, amely lehetővé teszi az adófizetők pénzének elküldését nem kormányzati szervezetek részére szerte a világon, amelyek a terhességmegszakításban segédkeznek, a népességcsökkentés céljával összhangban a világot már több mint egy évszázadon óta uraló családok és nemzetközi intézmények által, az Egyesült Nemzetek Szervezetének keretein belül.

Az atlantizmus nevében harcolnunk kell a világ egyetlen országa ellen, amely védi a keresztény értékeket: Vlagyimir Putyin Oroszországával, amely - Trump mellett - a globális elit célpontja.

Osztoznunk kell a multinacionális digitális vállalatok „terveiben”, amelyek szabadon működhetnek anélkül, hogy bármilyen szabályozási ellenőrzés alá esnének, és amelyek tetszés szerint kiiktathatják azokat, akik eltérő véleményt nyilvánítanak ki, a nyereségükhöz viszonyítva lényegében mentesülnek az adófizetés alól, és azon ügyködnek, hogy manipulálják a számukra átadott összes adatot, átvéve ezzel az életünk feletti irányítást.

Ugyanígy alá kell vetnünk magunkat a "Zöld Forradalomnak"- Greta és Bergoglio "Laudato Sì"-jének, az Egyház kétezer éves történelme legrosszabb enciklikájának, Szent Péter Bazilikájában egy pogány bálvány, a Pachamama földistennő imádatának. Mintha a Föld már nem az a teremtés lenne, amit Isten az emberiség szolgálatába állított, hanem a Mennyországtól megfosztott életünk célja.

És boldogan "keblünkre kell ölelnünk" a posztmodernitás minden produktumát, és diadalmasan be kell lépnünk a transzhumanizmus korszakába Jacques Attalinak, a Bildeberg Csoport tagjának köszönhetően, aki azt állítja: "Ha az ember 60-65 évnél tovább él, sokba kerül a társadalomnak. Az eutanázia jövendő társadalmaink egyik alapvető eszköze lesz, ezért az öngyilkossághoz való közvetlen vagy közvetett jog tehát abszolút érték lesz ebben a típusú társadalomban. A mai technika lehetővé teszi az élet megszüntetését, ha az túl elviselhetetlen vagy gazdaságilag túl drága "(Jacques Attali," La médicine en accusation ", inAA.VV., L'avenir de la vie, Seghers, Pa-ris 1981, pp. 268-274).

A „likvid társadalomban”, amelyben élünk, az Attalihoz hasonló emberek szerepe a meghatározó.

Attali, egy zsidó kereskedő fia, francia tudós, Mitterand óta az"árnyékember" szerepét töltötte be az európai gazdasági döntésekben, és a nem-pénznem, az euró egyik kiötlője volt. Az elmúlt húsz évben európaiak százmillióinak életét tette tönkre, hozzájárulva a bankrendszer és a pénzügyi elit meggazdagodásához. Maga Attali volt az, aki 2011-ben kijelentette: "Az euró jelenlegi válsága nemcsak kiszámítható, hanem előrelátható volt, sőt meg is volt tervezve, hogy megalakíthassuk a költségvetés erős európai szövetségét. Mindazok, akikhez hasonlóan én is megtiszteltetésnek tartottam, hogy tollat fogva megírhatjuk a Maastrichti Szerződés első változatát, ügyeltünk arra, ne lehessen kilépni. Óvatosan kerültük minden olyan cikkely megírását, amely lehetővé tenné egy tagállam távozását. Ez nem túl demokratikus, de garancia a dolgok megnehezítésére, így kénytelenek voltunk ezt megtenni ».

Megértjük most már, hogy az új olasz miniszterelnök programnyilatkozataiban miért határozták meg az eurót "visszafordíthatatlan választásként"? Attali folyton mondogatja: "Mit hitt az európai csőcselék, hogy az eurót az ő boldogságára hozták létre?"

A boldogság a kollektív lelkiismeret manipulátoraié, a pénzembereké, akiknek a zsebe annyira tele van pénzzel, hogy csak az a problémájuk, hogyan kell elkölteni, akik uralni szeretnék a világot hitetlen, valótlan és aljas elméleteikkel, és megtanítani a "csőcseléket" arra, hogyan viselkedjenek és cselekedjenek. Attali egyike ezeknek a manipulátoroknak, akik a világ legbefolyásosabbjai közé tartoznak. Ezt mondja: "A szaporodás a gépek feladatává válik, míg a klónozás és az őssejtek lehetővé teszik a szülő-kliensek számára, hogy tetszés szerint szerveket fejlesszenek ki a hibásak pótlására. A csecsemőt ugyanazon család előző generációja vagy bármely donor hordozhatja az anyaméhben, és két, ugyanazon donortól született leszbikus pár gyermekei házasságot köthetnek, és olyan családot alapíthatnak, amelyben csak nagymamák vannak és nincsenek nagyszülők. Sokkal tovább menve, a gyermekek ilyen fogantatása és kihordása mindenki számára nagy előnyökkel fog járni, mert lehetséges lesz külső méhekből - akár állati, akár mesterséges - születni, és így a férfiak képesek lesznek szaporodni anélkül, hogy utódjaik születését a másik nem képviselőire bíznák, a nők pedig megszabadulnak a szülés súlyos nehézségeitől »(„ Repubblica ”, 2014.08.18.).

Attali a "poliamoria, (többszerelműség)" feltalálója is. "Miért lehet- mondja - két házunk és két mobiltelefonunk, és nem lehet két kapcsolatunk?" ("Repubblica", 2019-08-19). Hozzáteszi: "A modern szabadság megköveteli a választás jogát. Jobb egy futó kapcsolatot választani, anélkül, hogy ez befolyásolná egy másik választását. ... A hálózatépítéshez hasonlóan lesz "netloving": egy szerelmi sokszög, amelyben lehetséges lesz egyidejű és átlátható kapcsolatok kialakítása több egyénnel, akiknek további sok partnere van. "A biszexualitáshoz Attali hozzáteszi a "többszülőség" fogalmát. "Ennek az alapja- mondja - az anyák és apák váltakozása, kissé úgy, ahogy ez a mai nagycsaládokban már részben megtörténik. A gyermekeket egyedülálló szülő vagy más párok nevelik, és a biológiai szülők képesek lesznek megosztani az oktatási feladatokat az új társaikkal és az exekkel, a volt exekkel és idegenekkel. Minden ebben az irányban halad, beleértve a támogatott utódnemzés gyakorlatát is, amelyek a szaporodást egyre inkább elválasztják a szexualitástól és a szerelemtől. "

A forradalom már folyamatban van, már régóta akarja és tervezi az egyetlen uralkodó gondolat, amely keletkezésével és inspirációjával szemben áll Urunk törvényeivel és az Igazsággal, amely nem ismer sem akadályt, sem ellentétet sem ellentmondást. Csak beleegyezést. Ahogy gazdasági szinten olyan törvényeket és szabályokat vezettek be a népek számára, amelyekből csak a „kiválasztottak” profitáltak, az etika szintjén is ugyanúgy működnek, hogy nem félnek Istentől, mintha Isten nem létezne. Ez minden bizonnyal ördögi mű, amelynek éppen ebben rejlik koherenciája és meggyőző ereje. Csak akkor tartóztathatnánk fel, ha olyan lelki vezetőink lennének, akik hitükre támaszkodva képesek lennének felismerni a valóságot, amelyet a kinyilatkoztatott Igazság megváltoztathatatlan alapelveihez viszonyítva értelmeznének. Pontosan ezt a drámát éljük most át. Az ördög munkája az elmúlt évtizedekben finomodott, és arra késztette ezeket az vezetőket, hogy azokkal a problémákkal foglalkozzanak, amelyek nem tartoznak a "feladatkörükhöz": beavatkoznak a munkába, a munkanélküliségbe, a szegénységbe, az uralkodó osztályok korrupciójába, a bevándorlásba és még több tucat olyan dologba, aminek semmi köze a lelkek üdvösségéhez.

Már nem tanítják a jó és a rossz megkülönböztetését. A vallás számukra alapvetően egybeesik azzal, amit Attali mond: "Válasz az egyén lelkiségére. Egyéni használatra vonatkozó szabályok sorozata." Nem azt mondta-e a Szent Márta ház lakója, hogy "mindenkinek megvan a maga elképzelése a jóról és a gonoszról, és úgy kell döntenie, hogy követi a jót és harcol a gonosszal, ahogyan ő ezt elképzeli." Ez elég lenne a világ jobbá tételéhez?

Milyen volt a fiatalsága? "- kérdezem Mrs. Rosa-t. «Gyönyörű - válaszolja - 9 éves koromban elvesztettem szüleimet, de mindig szeretet övezett. Most minden megváltozott ».

Ez igaz. Minden megváltozott. Mivel a munkálkodás folyamatosan, kitartóan folyt, a csepp kivájta a sziklát. Sikerült összetörnie, homokszemekké apróznia, melyeket a szél hord el. Szétesett identitásunk alapja. A gyerekeket már nem tanítják imára mielőtt elalszanak. Azt sem tanítják nekik, hogy egész életükben ott lesz mellettük egy Őrangyal, aki védelmezi őket, akárcsak az apjuk és az anyjuk. A tizenéveseket már nem tanítják arra, hogy nem megengedett a házasság előtti szex. Az anyák kísérik leányaikat abortuszra. A szépséget, ami az Igazság, már nem tanítják az iskolában. A "gender"-t tanítják. Két generáció alatt a nyugati társadalomnak materializmusával és pozitivizmusával, modernségével - amely identitásának tagadása - sikerült kiiktatnia az életéből Istent, megölte, hogy megölje önmagát. Megszüntette Isten fogalmát. Megszüntette az istenfélelmet.

Jól esik ezekben a pillanatokban újraolvasni azokat a szavakat, amelyeket Gábriel arkangyal mondott amikor a szeplőtelen fogantatást közli Szűz Máriával, aki a minden isteni hivatásban jelen lévő isenfélelemben élt. "Ne félj, Mária, mert kegyelmet találtál Istennél" - mondja Gabriel (Lk1-30). Mária lesz az, aki a Magnificatban rámutat arra, hogy csak azokat jutalmazza Isten kegyelme: „Irgalma nemzedékről nemzedékre az istenfélőkkel marad.” - mondja majd (Lk 1–50) ). Jézus az, aki azt mondja: " Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, a lelket azonban nem tudják megölni! Inkább attól féljetek, aki a kárhozatba vetve a testet is, a lelket is el tudja pusztítani!"(Mt 10–28).

Vonatkoztassuk ezeket a szavakat azokra, akik soha nem a Pokolról vagy a Sátánról beszélnek, ami testi és lelki valóság, és nem figyelmeztetnek a hamis félelemre, az azoktól való félelemre, akik csak a test életét vehetik el. Az igazi félelem és az igazi tisztelet csak Istent illeti, aki a Fejedelmünk és a legfelsőbb Bírónk, és - következésképpen - ha az emberek törvényei ellentétben állnak Isten törvényeivel, akkor nemhogy nem törvénytelen, hanem törvényes a nem-engedelmeskedés "Bátorság, én vagyok, ne féljetek!" - mondja Jézus (Mt14-27) azoknak a tanítványoknak, akik szellemnek gondolták, mert látták őt sétálni a Genezáreti-tó vizén. Próbáljunk meg bátorságot meríteni, harcolni, mint keresztények, erősek maradva, segítséget kérve az Úrtól, ahogy Péter tette, aki megijedve az erős széltől így kiáltott: " Ments meg, Uram!" (Mt 14) : 30). Többé nem fogunk félni, mert Jézus ott lesz, kinyújtja nekünk a kezét, ahogy az első apostollal tette, mondván neki: "Ó, kishitű, miért kételkedtél?".

Ha elfog bennünket a félelem, akkor a Gonosz játékszerévé válunk. Csak a hit menthet meg minket. Nem az ember az ura életnek és halálnak. "Az Úr tesz halottá és élővé, visz le az alvilágba, s hoz vissza onnét" (1 Sám 2,6), mert "Mert hiszen neked hatalmad van élet és halál fölött, levezetsz az alvilág kapujához és újra felhozol onnét." (Bölcs 16:13). A vérfolyásos nő csodája után, miközben még beszélt, Jézus meghallotta azok hangját, akik eljöttek, hogy elmondják a zsinagóga vezetőjének, Jairusnak: "A lányod meghalt. Miért zavarod még mindig a Mestert? "(Mk 5-35). Jézus feléje fordult és így szólt: "Ne félj, csak higgy!" (Mk 5-36). A hit ment meg, ami azt a tizenkét éves kislányt is megmentette, aki Jézus szavai után: „Kislány, parancsolom, kelj föl!” (Mk 5–41), járni kezdett. Aki ezeket a csodákat megtette, nem szórja-e szét egyetlen lélegzettel, mint leveleket a szél azokat, akik gyalázatos terveiknek akarják alávetni az embert? Ennyire kevés hitünk van? Semmi - még a legjelentéktelenebb dolgok sem - kerülik el Isten szemét, Gondviselését és ítéletét. - "Ugye két fillérért öt verebet is adnak. Mégis az Isten nem feledkezik meg egyetlenegyről sem. Sőt még a fejeteken a hajszálakat is mind számon tartja. Ne féljetek hát! Sokkal többet értek ti, mint a verebek." (Lk 12, 6-7)

Az emberek cselekedetei nem kerülik el Istent, minden ember, minden generáció múltbeli, jelenbeli és jövőbeli cselekedete, és minden ember megkapja jutalmát vagy elítélését. ... Ennek az életnek az utolsó pillanatáig Isten várni fog, akárcsak az istenfélő jobb lator esetében, aki így szólt a Krisztust káromló másik gonosztevőhöz: „Nem féled az Istent? Hiszen te is ugyanazon ítélet alatt vagy! Mi ugyan jogosan, mert tetteink méltó büntetését kapjuk, de ő semmi rosszat sem követett el."(Lk 23, 40–41)

Ezen gonosztevők félelme késztessen bennünket az életre, hogy átgondoljuk és ápoljuk szabadságunkat, hogy Krisztushoz forduljunk. „Lopjuk el a szívét”, ahogy a jobb lator tette, aki csak megemlékezést kért, de az Úr így szólt hozzá: „Bizony mondom neked, még ma velem leszel a paradicsomban.” (Lk 23:43). Krisztus mindig többet nyújt, mint amit kérnek tőle, ha a kérés őszinte, magabiztos, tisztában van saját bűnös állapotával és féli Isten erejét. Ekkor "kinyílnak a Menny kapui". Soha nem lesz olyan ember vagy embercsoport, amely ezt megakadályozhatná, mert Krisztus végérvényesen legyőzte a Gonoszt, aminek most- engedéllyel - hatalma van arra, hogy félelemben tartson bennünket.

Szent Pál írja (Róm 8, 28-30): « Tudjuk azt is, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra válik, hiszen ő saját elhatározásából választotta ki őket. Akiket ugyanis eleve ismert, azokat eleve arra rendelte, hogy Fiának képmását öltsék magukra, így lesz ő elsőszülött a sok testvér között. Akiket előre erre rendelt, azokat meg is hívta, akiket meghívott, azokat megigazulttá tette, akiket pedig megigazulttá tett, azokat meg is dicsőítette."

Hordozzuk tehát keresztjeinket örömmel, az emberektől való félelem nélkül, és emlékezzünk arra, amit Szalézi Szent Ferenc írt: "Kezdettől fogva kigondolta, hogy ezt a keresztet saját Szívéből értékes ajándékként neked adja. Mielőtt elküldötte volna, mindentudó szemével megszemlélte, isteni értelmével átgondolta, bölcs igazságosságosságával megvizsgálta, szerető irgalmával átmelegítette. Mind a két kezével megmérte, hogy egy milliméterrel se legyen nagyobb, egy milligrammal se nehezebb a kelleténél. Azután megáldotta szent nevével, fölkente kegyelmével, beléje lehelte vigaszát, és még egyszer rád és bátorságodra pillantott.

Így most egyenesen az égből jön feléd, mint Istennek hívása, s könyörülő szeretetének ajándéka, hogy egészen önmagaddá légy, és Istenben megtaláld beteljesülésedet."


forrás: http://www.chiesaviva.com/548%20mensile.pdf .


Real Time Web Analytics