John-Henry Westen: A vakcina kifejlesztésére

felhasznált meg nem született csecsemők

a szövet kivételekor még életben voltak

Riport Pamela Acker biológussal, az oltásokról nemrégiben megjelent könyv szerzőjével.

Nagy örömömre szolgált, hogy leülhettem Pamela Acker-rel, az oltásoknak és az összetevőiknek a világon az egyik legismertebb szakemberével. Acker ténylegesen kilenc hónapig dolgozott egy vakcinakutató laboratóriumban, mielőtt találkozott volna a HEK-293 sejtvonal etikai és morális kérdésével.

A mai beszélgetésünk volt az egyik legfelvilágosítóbb, de egyben legzavaróbb interjú, amelyet valaha készítettem a John-Henry Westen Show című podcastomhoz. Acker biológus és a közelmúltban megjelent (és rendkívül informatív) Oltás katolikus szemszögből (Vaccination: A Catholic Perspective) című könyv szerzője. Ebben pontosan elárulja, hogyan kellene gondolkodniuk a katolikusoknak az oltásokról.

Sajnos nagyon elszomorító, hogy Ferenc pápa alatt a Vatikán, ha nem is hagyta teljesen figyelmen kívül, de nagyrészt lebecsülte a bioetika fontosságát.

Maga Ferenc éppen a múlt héten hagyta jóvá a COVID-19 vakcinát, mondván, hogy „meg kell tenni”.

Acker és én ma több témáról beszéltünk több mint egy órán keresztül. Kérjük, nézze meg az egész interjút, ha teheti. Beszélgetésünk leglátványosabb aspektusa szerintem az volt, amikor a vakcinákban alkalmazott különféle magzati sejtvonalakról beszéltünk.

Számos magzati sejtvonal létezik jelenleg. Van WI-38, MRC-5, HEK-293, PER C-6 és WALVAX-2. A WALVAX-2-et jelenleg egyetlen vakcinában sem alkalmazzák, de potenciálisan alkalmazható, és jelenleg terápiás kezelésekben alkalmazzák. Abban egyetértettünk Acker-rel, hogy a legtöbb ember, ha megérti, hogy egy vagy két csecsemő halála kellett hozzá, egyszerűen el fogja utasítani ezeket a sejtvonalakat.

Acker kifejezetten a HEK-293 sejtvonal kutatásairól és arról a számról beszél, amely a sejtvonal neve végén található. A „HEK” az emberi embrionális vesét jelenti, a „293” pedig azt mutatja, hogy hány kísérletet végzett egy adott kutató a sejtvonal kifejlesztése érdekében.

"Ez nem azt jelenti, hogy kétszázkilencvenhárom abortusz kellett hozzá, de azért a kétszázkilencvenhárom kísérlethez minden bizonnyal egynél többre volt szükség. Valószínűleg több száz abortuszról beszélünk ”- mondja Acker.

Acker megmagyarázta, hogy a kutatók miért választanak magzati sejtvonalat felnőtt sejtvonal helyett. A részletek egyetlen válaszban összpontosulnak: mert tovább tartanak, sokkal hosszabb az élettartamuk. Ezekhez a sejtvonalakhoz azonban veszélyes mellékhatások is társulhatnak, például a gének rákot elősegítő géneket kapnak (de erről többet az interjúban).

Acker eloszlatja azt a mítoszt is, miszerint ezeket a sejtvonalakat spontán vetélésekből állítják elő, egyszerűen azért, mert ezeket a sejteket az abortuszt követő öt percen belül össze kell gyűjteni. A vetélések egyszerűen nem szolgáltatnának olyan sejteket, amelyek elég életképesek lennének ahhoz, hogy a kutatók képesek lennének felhasználni őket.

Ettől kezdve válnak nagyon felkavaróvá a dolgok, mert a legtöbb esetben ez nem „egyszerű abortusz”, hanem Acker szerint:

"Valójában császármetszés során szerzik meg ezeket a babákat. A csecsemők még életben vannak, amikor a kutatók megkezdik a szövet kivonását; odáig, hogy még mindig dobog a szívük, és általában nem kapnak érzéstelenítőt, mert ez megzavarná azokat a sejteket, amelyeket a kutatók megpróbálnak kinyerni.

Nos, még addig távolítják el ezt a szövetet, amíg a baba életben van és rendkívüli fájdalmai vannak. Tehát ez még szadisztikusabbá teszi.”

Bár ez a beszélgetésünk széleskörű volt, kiemeljük a Moderna és a Pfizer COVID vakcinákat. A fenti egy kis minta azokról a létfontosságú információkról, amelyekről Pamela Acker-rel ma tárgyaltunk. Arra biztatok mindenkit, hogy hallgassák meg a teljes interjút, és osszák meg barátaikkal és családjukkal. [szerk. megj: sajnos, egyelőre csak angolul van meg.]

forrás: https://www.lifesitenews.com/blogs/the-unborn-babies-used-for-vaccine-development-were-alive-at-tissue-extraction .

Schneider püspök ugyanerről:

Schneider püspök: A keresztényeknek el kell utasítaniuk az abortált magzatok felhasználásával készült COVID védőoltást, még akkor is, ha ezért vértanúkká kell válniuk


Real Time Web Analytics