Louie Verrecchio: New York Times cikk - a COVID-átverés

Több tízezer váratlan haláleset:

az amerikai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi

Központ (CDC) hallgat2020. augusztus 29-én a New York Times-ban megjelent egy cikk, amelynek a világ összes újságjában a címlapon lett volna a helye.

Röviden összefoglalva a cikk a következőket állítja: a COVID-19-re tesztelt személyek túlnyomó többségét a PCR tesztnek nevezett teszttel tesztelik, amelynek során genetikai anyagot gyűjtenek (vattával), majd laboratóriumba küldik. Ott az anyagot felerősítő ciklusokon futtatják keresztül, amelyek a vírust - ha egyáltalán jelen van - kimutathatóvá teszik.

A virológusok és járványügyi szakemberek már régóta tudják, hogy az adott PCR-teszthez alkalmazott felerősítő ciklusok száma nagyon sokat számít. Ha túl kevés a ciklus, az aktív vírus is elkerülheti el az észlelést, ami hamis negatívumhoz vezethet. A túl sok ciklus viszont az inaktív vírusok és genetikai részek túlzott felerősítését eredményezi, ami hamis pozitívumhoz vezet.

Kitalálja, melyik forgatókönyv valósult meg a COVID-19 tesztekkel kapcsolatban?

Ha azt gondolja, hogy az úgynevezett SARS-CoV-2 vírus kimutatására használt felerősítő ciklusok száma messze meghaladja a megalapozott tudományos normákat, akkor igaza van!

Amint arról az NYT beszámolt, a COVID tesztek többsége 40 cikluson keresztül futtatja a mintákat annak érdekében, hogy pozitív eredményt érjen el, míg néhány laboratórium 37-es határt szabott. Dr. Juliet Morrison, az kaliforniai egyetem virológusa a Riverside a Times-nak elmondta: "Döbbenten látom, hogy az emberek azt gondolják, hogy a 40 ciklus pozitívumot jelenthet."

Dr. Michael Mina, a harvardi T.H. Chan Közegészségügyi Iskola epidemiológusa egy lépéssel tovább ment, mondván, hogy 30 ciklusra, vagy még ennél is kevesebbre szabná a határt.

A NYT cikke szerint:

"A Massachusetts, New York és Nevada államok hivatalnokai által összeállított három, a ciklus küszöbértékeket is figyelembe vevő tesztelési adatcsoportban a pozitívra tesztelt emberek 90 százaléka alig hordozott vírust."

Csütörtökön (aug. 27-én) az Egyesült Államok 45 604 új koronavírus-esetet regisztrált a The Times adatbázisa szerint. Ha a Massachusetts-ben és New York-ban észlelt fertőzöttségi arányt alkalmaznák országosan, akkor valószínűleg csak 4500 embernek kellene elszigetelődnie és alávetnie magát a kontaktkutatásnak."

Ez önmagában is elég robbanékony információ, főleg, ha tekintetbe vesszük a forrását, de olyan más, a baloldali közösségi média szempontjából kényelmetlen adatok megerősítésére is szolgál, amelyek ellentétesek az uralkodó világvégi hangulattal. Például:

- 2020. június 25-én a CDC igazgatója, Dr. Robert Redfield úgy becsülte, hogy a COVID-19 pozitívra tesztelt személyek körében azoknak az aránya, akiknek nincsenek tüneteik, és azoknak, akik betegek, nagyjából 10-1 .

- Két héttel korábban Dr. Maria Van Kerkhove, az Egészségügyi Világszervezet járványos betegségekért felelős egységének vezetője megfigyelte: „A rendelkezésünkre álló adatokból még mindig ritkának tűnik, hogy egy tünetmentes személy továbbadja a fertőzést egy másik személynek. Ez nagyon ritka. ”

- Legutóbb a CDC arról számolt be, hogy a COVID-19-nek tulajdonított haláleseteknél a betegeknek csak a 6% -a mentes egyéb társbetegségtől (vagyis a halál más valószínű okaitól, mint a szívbetegség, a rák, a légzési rendellenességek stb.), míg a többi 94% -nak átlagosan nem csak egy, hanem 2,6 társbetegsége is volt!

Hogyan lehet megmagyarázni a statisztikai ijesztegetéseket?

A fent említett NYT-jelentés egyszerűen megadja a választ: Az állítólagos COVID-pozitív esetek több mint 90% -a hamis; azaz ezeknek a személyeknek, köztük azoknak is, akik állítólag az úgynevezett új koronavírus miatt haltak meg, a SARS-CoV-2 okozta fertőző betegségük soha nem volt elsődleges.

Csak egy szándékosan tudatlan és ördögi bűnrészes tagadhatja, hogy a hazug baloldali politikusok, liberális aktivisták, becstelen, pénzhajhászó "tudósok" és hasznos idióták tömege a COVID-19 jelentette tényleges veszélyt durván eltúlozza. Minden nap elteltével egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a COVID-19-hez kapcsolható betegségek rendkívül ritkák, és amikor ez fenn is áll, a lakosságnak csak egy kis részére jelent halálos veszélyt.

Dr. John R. Ioannidis, a Stanford Egyetem Betegségmegelőzési Tanszékének vezetője olyan ember, akinek megbízhatóságát és szakértelmét nem kérdőjelezi meg senki. Szerinte „a 45 évnél fiatalabbak esetében a fertőzések halálozási aránya majdnem 0%. 45 és 70 között valószínűleg 0,05-0,3%. 70 év felettieknél ez jelentősen megnő ... ”

Ez még júliusban történt, mielőtt megtudták volna, hogy a COVID-19 pozitív PCR-tesztjeinek akár 90% -a is hamis lehet. Ha ez így van, akkor még Dr. Ioannidis számai is - az emberek túlnyomó többsége számára - eltúlzottak.

Mindezt elmondva, továbbra is marad egy zavarba ejtő rejtély. A CDC statisztikái szerint az Egyesült Államokban az összes okból bekövetkezett éves halálozások száma több mint 10% -kal magasabb a vártnál, az elmúlt három év átlagával számolt „várható halálozások”-nál.

Vajon mi lehet ennek az oka?

A baloldali értelmezés életben tartásában érdekeltek szerint erre az a válasz, hogy a COVID-19 - mindazok ellenére, amire a fentiek szerint a közelmúltban fény derült - több ezer-tízezer amerikai embert öl meg, akik egyébként nem haltak volna meg.

Ne hidd el.

Merüljünk el mélyebben a CDC „ A koronavírus betegség okozta nem végleges halálozási szám 2019” című cikkébe.

Miért nem végleges? A CDC szerint akár 8 hetes késés is lehet a haláleset és a halál statisztikai célú nyilvántartásba vétele között. Tehát ezt szem előtt tartva, azokra az adatokra fogunk összpontosítani, amelyek nem frissebbek, mint július 18-a, csak azért, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megbízható számadatokat vizsgálunk (már amennyire megbízhatóak az ezekből a forrásokból származó adatok!)Észrevehetjük, hogy a „Várható halálozások százaléka” először a 2020.02.22-ig tartó héten kezdett a 100% -os határ fölé mozogni. Bár a többlet nagyon csekély, csupán 1%, végezzük egy kis számítást, hátha többet tudunk meg.

Az adatok azt mutatják, hogy ezen a héten 58 731 ember halt meg, ami a várható halálozások 101% -a. A teljes halálozás 1,01-gyel való elosztásával tehát azt mondhatjuk, hogy ezek közül 58 149 volt statisztikailag „várható”. Ez azt jelenti, hogy ezen a héten 581 haláleset volt túlzott. Közülük azonban csak 5-en voltak a COVID-19-cel „érintettek”.

Az emberben felmerül a természetes kíváncsiság, mi okozta a többi 576 ember „váratlan” halálát? Ez csak statisztikai rendellenesség?

Lehet, hogy valaki kezdetben így gondolja, de amint folytatjuk ezt a gyakorlatot, nyilvánvalóvá válik, hogy sokkal több van a történetben. Vegyük sorra a következő heteket:
• 2/29: 59163 halott / 1723-mal több a vártnál/ 1718 nem COVID-os halál
• 3/07: 59545 halott / 1734-gyel több a vártnál / 1699 nem COVID-os halál
• 3/14: 58469 halott / 1146-tal több a vártnál / 1093 nem COVID-os halál
• 3/21: 59036 halott / 2271-gyel több a vártnál / 1699 nem COVID-os halál

Ettől kezdve a COVID-hoz nem köthető váratlan halálesetek száma, amelyekre nincs "hivatalos" magyarázat, ugrásszerűen nő.
• 3/28: 62872 halott / 7233-mal több a vártnál / 4081 nem COVID-os halál
• 4/04: 72125 halott / 16214-gyel több a vártnál / 6206 nem COVID-os halál
• 4/11: 78857 halott / 23324-gyel több a vártnál / 7158 nem COVID-os halál
• 4/18: 76528 halott / 22253-mal több a vártnál / 5202 nem COVID-os halál
• 4/25: 73601 halott / 19878-cal több a vártnál / 4466 nem COVID-os halál

Ha folytatjuk egészen a július 18-án véget érő hétig, azt találjuk, hogy a vizsgált 22 hét során az Egyesült Államokban a COVID-19-től eltérő okok miatt összesen 60 236 személy halt meg az adott időszakban várható halálozások számán felül.

Ez elég jelentős, de ha figyelembe vesszük a fent tárgyalt adatokat (90% hamis pozitív, a halálozások 94% -ának átlagosan 2,6 egyéb oka van), akkor a várható halálozások számán felüli, nem COVID-del összefüggő halálozások száma ebben a 22 hetes időszakban jóval meghaladja a 150 000 embert.

Mit jelent mindez?

Még akkor is, ha figyelmen kívül hagyjuk az összes hamis pozitív teszteredményt, a többszörös társbetegségeket, a „valószínű” (vélt) COVID-halálokat és minden egyéb trükköt, amelyet a statisztika "feljavítására" használtak a lehető legszörnyűbb kép festése érdekében, még mindig minden hivatalos magyarázat nélkül marad több tízezer, a várható számot meghaladó további haláleset.

Ha a CDC-t annyira átkozottan aggasztják a „kiugró számok”, akkor miért nem tettek semmilyen erőfeszítést a COVID-hoz nem köthető halálesetek hatalmasan megnövekedett számának kezelésére?

Mindenki döntse el saját maga, hogy mi történhetett.

Nyugodtan feltételezhetjük, hogy ezeknek a haláloknak az okai nem rendkívüliek; azaz nem valamilyen eddig ismeretlen és fel nem fedezett betegség következményei, inkább olyan tipikus okoknak tulajdoníthatók, mint a szívroham, agyvérzés, rák, öregség, trauma stb.

Ami azonban rendkívüli, az az időzítés. Más szavakkal, megkérdezhetjük: Miért halt meg annyi ember hétköznapi dolgok miatt ilyen rendkívül rövid idő alatt?

A válasz, barátaim, ilyen egyszerű:

Kijárási tilalom, szociális távolságtartás és kötelező maszkhordás.

A CDC adatai azt mutatják, hogy a COVID-19-nek nem tulajdonítható halálozások teljes száma március elején meghaladta a várható halálozások számát. Nem véletlenül éppen ez az az idő, amikor a gazember kormányzók és polgármesterek elkezdték mutogatni szocialista karmaikat a rendezvények törlésével, a „nem alapvető” vállalkozások bezárásával, a betegek és az idősek elzárásával, az emberek egymástól való távolságtartásának követelésével stb.

Az következő hetekben elrendelték az istentiszteleti helyeket bezárását, törölték a nem sürgősségi orvosi beavatkozásokat és betervezett műtéteket, követeléseket fogalmaztak meg az összejövetelek méretének korlátozására még a családtagok körében is, a kötelező maszkviselési követelmények általánossá váltak, bezárták a parkokat, strandokat és egyéb kikapcsolódási és testmozgást lehetővé tevő helyeket.

Ugyanakkor a baloldali politikusok és barátaik a médiában szüntelenül verték a COVID-dobot, és mindent megtettek annak érdekében, hogy meggyőzzék az amerikaiakat arról, hogy a SARS-CoV-2 erősen fertőző és könnyen terjed, és hogy a az elmúlt évszázad leghalálosabb járványa - amelyekről ma már tudjuk, hogy arcátlan hazugságok.

A nemzet nagyobbik része bekapta a csalit, és sok emberen depresszió és kétségbeesés uralkodott el, nem ritkán a személyes pénzügyeiken végzett pusztítás miatt. Még több embert az irracionális félelem állapotába taszítottak. A polgárok félni kezdtek egymástól, még a szeretteiktől is.

Sok ember egyáltalán nem hagyta el otthonát, még azok sem, akiknek nagy szükségük lett volna sürgősségi orvosi és mentális egészségügyi ellátásra.

A Townhall augusztus 20-i cikkében Brad Slager így ír az általános hatásról:

Az orvosok a COVID-19 miatt történt elzárások következtében megnövekedett halálozási számokat jegyeztek fel világszerte

"Lassan napvilágra kezd kerülni a Covid-19 elzárások okozta, már régóta gyanítható félelem. A világ számos részén az orvosok nagyon is valószínûsítik azt, hogy az elzárások miatt a kórházak elkerülésének következtében más súlyos betegségek miatt halnak meg az emberek. Különösen a szívrohamokat tekintik olyan halálokként, amely nagyobb veszély, mint maga a koronavírus ...

Egyesek úgy vélik, hogy a távolságtartás által okozott egyéb hatások ugyanolyan súlyosak lehetnek, kezdve a gyermekek pszichéjére gyakorolt negatív hatástól és a fogyatékkal élők elégtelen gondozásától a szorongás okozta öngyilkosságokig."

Ha ehhez hozzátesszük azt a közegészségre gyakorolt negatív hatást, amelyet számtalan emberre rákényszerítenek - akár törvényeken, akár a félelmen keresztül - , hogy órákat töltsön nap mint nap egy baktériumokkal tarkított arcmaszk mögött, és máris megvan a váratlan halálesetek tökéletes receptje.

Bár a cikk tartalma és az azokból levont következtetések sok olvasó számára szemnyitogatók lehetnek, ne essünk tévedésbe; a drótokat rángató nagybefolyású emberek mindvégig tudták, hogy a COVID-19 „járvány” ugyanolyan hamis, mint a „Mi ebben együtt vagyunk” harsány jelszavuk.

A CDC régóta tisztában van azzal, hogy a COVID esetek és halálesetek csak töredéke annak, mint amit jelentenek. Az NYT szerint "a CDC saját számításai azt sugallják, hogy rendkívül nehéz bármilyen élő vírust kimutatni a mintában 33 ciklus küszöbértéke felett"; azaz végig tudták, hogy a PCR-tesztek hamis pozitív eredményt produkálnak.

Valójában ez az átverés nem csupán amerikai jelenség, hanem egy globalista támadás; vagyis sokkal kiterjedtebb Amerika istentelen liberálisainál, akik mindent megtesznek, ami rendszerváltáshoz vezethet.

Vajon mit remélnek a COVID-19 átverés mögött álló ötletgazdák?

Persze, nagyon szeretnék elmozdítani a hatalomból Donald Trumpot, de az egyik elsődleges céljuk, amely hosszabb távon jutalékot fizet az Új Világrend kapitányainak, az, hogy a tömegek kövessék azokat az irányelveket, amelyeknek nincs sem oksági, sem valóságalapja. Nyilvánvalóan úgy vélik, és jó okkal, hogy egy valós vagy képzelt globális egészségügyi válság kiválóan alkalmas erre.

A globalisták a COVID-19-től való félelmet is felhasználják, hogy megkönnyítsék a kisvállalkozások megsemmisítését, koncentrálva a globális vagyont és az ezzel járó hatalmat az egyre kisebb számú elit kezében. Ennek során jelentősen megnövelte azon személyek és iparágak számát, akik kénytelenek a kormányhoz fordulni segítségért, hogy teljesíteni tudják kötelezettségeiket.

Teljesen biztosak lehetünk abban, hogy a COVID-átverés mögött álló globalisták a legkevésbé sem érdekeltek a közegészség megőrzésében és védelmében; éppen ellenkezőleg, ennek a monumentális cselnek a valódi mozgatórugói és bajkeverői egy faji cselszövésnek a résztvevői, amely népirtó mániákusokból áll, ördögi gyűlölettel viseltetve bárki iránt, aki nem hasonlít rájuk.

Tehát, bár a váratlan, megmagyarázhatatlan halálesetek megugrása szükségszerűen aggasztja az őszinte, jó szándékú embereket, a globalista elit számára, akik már régóta prioritásként kezelik az emberi állomány selejtezését, ez a COVID-átverés kiszámítható és örvendetes eredménye, amire ők és a baloldali médiát uraló barátaik nem szeretik felhívni a figyelmet.

A lényeg: gonosz szándékú személyek játszanak velünk, és ez szó szerint megöl bennünket.

Az egyszerű polgárok fizikai, szellemi és pénzügyi jólétét sem az Egyesült Államokban, sem külföldön nem a COVID-19, hanem a despotikus politikusok és bürokraták teszik tönkre, akik személyes haszonszerzés céljából az emberiség megtévesztésének egyik legártalmasabb cselekedetét követik el, amelyet valaha is elviselt az Édenkert ezen oldala.

A halál vegye őket körül, elevenen szálljanak a Pokolba; mert gonoszság van lakásukban, kebelökben. (Zsoltárok 55:16)

angol nyelvű forrás: https://akacatholic.com/tens-of-thousands-of-unexpected-deaths-cdc-silent/


Real Time Web Analytics