Krajsovszky Gábor 2020. szeptember 29-én

a Kormányportálra elküldött leveleKrajsovszky Gábor 2020. szeptember 29-én a Kormányportálra elküldött levele

fhirlevel@fidesz.hu; kapcsolat@fidesz.hu; orbanviktor@orbanviktor.hu

Igen Tisztelt Miniszterelnök Úr, Igen Tisztelt Címzettek!Jelen levelemben a következő témával kapcsolatosan írok röviden. A közelmúltban elhangzott, Osztie Zoltán plébános úr bátor megnyilatkozása alapján, arra teljes egyetértéssel hivatkozva:

https://demokrata.hu/magyarorszag/eddig-es-ne-tovabb-2-285650/

valamint a liberális oldal által újabb provokációként megjelentetett könyvre, illetve az ehhez tartozó fenyegetésre utalva:

https://citizengo.org/hu/fm/182339-vegye-le-kinalatabol-az-lmbtq-mesekonyvet-pagony-gyerekkonyvesbolt-tobbi-arusitohely

https://vasarnap.hu/2020/09/24/brutalisan-megfenyegettek-az-lmbtq-mesekonyvek-ellen-peticiot-indito-gyermekvedo-aktivistat/

szeretném azt a véleményemet/javaslatomat megírni, hogy mindennemű, ilyen jellegű eltévelyedést (gender-elmélet, homoszexualitás) propagáló könyv, írás vagy egyéb publikáció terjesztését törvény-hatóságilag volna szükséges betiltani, továbbá az ilyen és más jellegű, igen alattomos fenyegetéseket a kiemelten súlyos büntető kategóriába volna szükséges besorolni és ennek megfelelően szankcionálni, elejét véve a társadalom teljes megrontásának. Az ilyenek megjelentetése nem az ellenoldal által sokat hangoztatott demokrácia-, hanem az anarchia körébe tartozik: erkölcstani szempontból áll fenn az, hogy a rossznak soha nincs szabadságjoga! Ahogyan a pedofília kiélése is büntetendő cselekmény, ugyanúgy a szodómia bárminemű propagálásának is azzá kell(ene) lennie: se könyvesboltokban, se egyéb helyeken ne lehessen ilyen irományokat árulni, valamint iskolákban is szigorúan tiltva legyen az, hogy a normális nemi identitástól eltérő devianciákat kötelező, vagy akár megengedő jelleggel - már akár óvodától kezdve is - propagálni lehessen. Ehhez kapcsolódik még az úgynevezett "meleg-felvonulások" betiltása is - itt, Magyarországon senki nem bántja őket, így nincs is mi és ki ellen tüntetniük, hacsak nem az egészséges családi szemlélet ellen teszik mindezt; és akkor már jogos önvédelemből léphet fel ellenük bárki is, nevezetesen a minősíthetetlen provokációjukkal szemben. Az ilyen jellegű eltévelyedések szigorúan a "négy fal közé" valók - megengedhetetlen az, hogy a normális irányultságú nemi identitást és az egészséges lelkületű családokat ezzel akarják egyes kisebbségi körök szinte felcserélni, mintegy ráerőszakolva ennek egész módját a többségi, egészséges lelkületű emberekre, azok teljes megrontása céljából. Csak az egészséges lelkületű emberek, családok tudják a keresztény-polgári értékrend alapjain nyugvó nemzet szilárd támaszát képezni.

Tisztelettel megköszönve véleményem elolvasását, szívélyes üdvözlettel: Krajsovszky Gábor


Real Time Web Analytics