Christopher A. Ferrara: Álljunk ki Paprocki püspök mellett!A Bergoglio-okozta felfordulás közepette, immár ötödik éve, csak kevés püspök vette a bátorságot, hogy nyilvánosan megvédje azt, amit az Egyház mindig is tanított a házasságról, a fogamzásról és az emberi szexualitásról. Az elmúlt négy év során, apokaliptikus méretekben a Vatikán segítséget és vigaszt nyújt a Hatodik parancs szisztematikus kiforgatására, amelynek a megsértése több lélek vesztét okozza, mint bármely más bűn, amint erre a fatimai Miasszonyunk is figyelmeztetett.

Így nem meglepő, hogy miközben a Vatikán hallgatásba burkolózik, Thomas John Paprocki püspök támadások kereszttüzébe került, mert megtiltotta a "meleg házasság" bármiféle egyházi jóváhagyását. A modernista szennylap, a National Catholic Reporter, például a püspököt mint "megzavarodott elmét" emlegeti.

Az ez ellen a jó püspök ellen intézett támadások főkolomposa - a harcos "melegbarát" James Martin atya, S.J.

Valahogyan minden következmény nélkül, Martin itt, ott és mindenütt azért kampányol, hogy a szodómia az Egyházban elismert legyen, a kampányba beleértve egy könyvet "híd építésére" a "meleg közösség felé" és a szodómiát reklámozó "New Ways Ministry " támogatását, melyet (a bergogliani zűrzavar előtt) még az amerikai püspökök, valamint a Vatikán is elítélt az Egyház tanításának nyílt felforgatása miatt. Még a Crux online liberális folyóirat is gyanakodva tekint Martin homoszexuális-párti bohóckodásaira.

Martin hadjáratot indított Paprocki püspök ellen, mert az ki merte jelenteni, hogy a szexuális deviancián alapuló "házasságok" semmiképpen sem ismerhetők el az Egyház által. A püspök - Martin írja róla dührohamában a Facebook-on - az "igazságtalan megkülönböztetés" bűnét követi el, hacsak nem utasítja el azon normális heteroszexuális katolikusok érvényes házasságának az elismerését is, akik nem a szodómia, hanem egyéb súlyos bűnben élnek.

Ahogyan John Zuhlsdorf atya helyesen reagálva Martin dühkitörésére megjegyzi: " Ez, barátaim, egy őrültnek az őrjöngése". Helyesen állapítja meg, hogy Martin egy "homoszexuális szex által megszállott jezsuita". Mégis, a jelenleg uralkodó egyházi légkörben, Martin egy széles körben elismert katolikus híresség, aki pontosan tudja, hogy nem kell félnie semmiféle egyházi hatóságtól, legkevésbé Bergoglio pápától ebben a "ki vagyok én, hogy megítéljem?" korszakban.

Kérem, hogy Zuhlsdorf atyát követve, minden, katolikus hitéhez hű olvasó küldjön Paprocki atyának bátorító üzenetet, és támogassa őt az egyházmegye elérhetőségén keresztül: www.dio.org. Imádkozzunk a püspökért, és ezt mondjuk is meg neki.

A csúcson kezdődött hitehagyás közepette a hagyományos katolikus tanításnak a legkisebb jelét is úgy kell ápolni, mint palántát a kenyér helyett köveket termő kopár búzamezőn. Mert végül is a hierarchia lesz az, amely vissza fogja állítani az Egyházat, hogy újra Isten gondoskodásának az eszköze legyen, amikor elérkezik Oroszország felajánlásának az ideje és a Szűzanya Szeplőtelen Szívének a végső győzelme.

forrás: www.fatimaperspectives.com


Real Time Web Analytics