Dr. Balogh Sándor: Két lehetőség: egyik rosszabb,

mint a másik

Eddig több tucatnyi cikket írtam az Egyházról és Ferencről, akit sokan pápának neveznek, azonban ilyen tragikusnak még soha nem láttam az Egyház jövőjét.

Szent Pál a 2Tessz. levélben ír a második eljövetelről, és az előtte történő aposztáziáról.

Röviden, két lehetőség van.

Első, itt van az idő, valóban az utolsó időkben élünk, és egy felelős egyházi tekintély sem készíti elő a híveket az aposztázia lehetőségére és az Antikrisztus által való egyházüldözésre, ami megelőzi Jézus második eljövetelét. Isten hiába adta a jeleket, amiket figyelni kell, senki nem törődik velük. A pásztorok alszanak, hagyják, hogy a juhok elszéledjenek és az Antikrisztus áldozatai legyenek.

A második lehetőség, hogy nem jön a világvége, hiába riasztottam mindenkit cikkeimmel. Akkor pedig itt van a nagy aposztázia, Ferenc egy csomó szexuálisan kompromittált, aposztata haverját tette meg bíborosnak, akik a következő pápát választanák. Egy csomó eretneknek tűnő tant hirdetett meg a tévedhetetlenség látszatával, és a hagyománnyal ellenkező intézkedést tett. A hagyományos vallás kihalóban van. Ráadásul a hétvégén a washingtoni bíboros lemondott korábbi szexuális viselkedése miatt, és barátja, a Newarki érsek fizette le helyette az áldozatokat a hívek pénzéből: ( Bővebben ITT (angol nyelven) »), több püspök és bíboros gyanú alatt van, a szemináriumok homoszexuális papokat nevelnek, akiknek fogalmuk sincs a hagyományos hitről és hitéletről, és senki nem kongatja meg a vészharangot.

A néhány bíboros, akik mertek szólni, csak a problémák felületét kapargatják. Szerkesztői levelekben már van, aki felveti: ez az az Egyház, amit Jézus alapított és a Szentlélek megóv a tévedéstől?

XVI. Benedekben volt minden remény, és ha ő nem csinál valamit a Szentlélek sugallatára, akkor valóban vagy itt a vég, vagy egy nagy csodára van szükség, hogy az Egyház kiláboljon ebből a helyzetből.


Real Time Web Analytics