Dr. Balogh Sándor: Az Antikrisztus és a Hamis Próféta

egymásra talált


A szerző Dr. Balogh Sándor, az Amerikai Egyesült Államokban élő nyugalmazott politológia professzor. A veszprémi szemináriumból 1952-ben, amikor is a Nagyszemináriumot ill. a teológiát államilag feloszlatták a házi faliújságon közölt Mindszenty-megemlékezés miatt, több kispaptársával együtt bíróság elé, majd a kommunisták börtönébe került dr. Major Kálmán spirituálissal együtt. Honlapunkon sok írása olvasható, amelyek az igazi katolikus tanítást tükrözik. Akkor is igazat mondott, amikor ezért börtön járt (ld. A veszprémi szeminárium bezárása).„A zsák megtalálta a foltját” címet akartam adni ennek a rövid írásnak, de meggondolva a dolgot, a fentit alkalmasabbnak találtam.

Azt hittem, már semmi újat nem írhatok Bergoglió volt bíborosról, de hála a legújabban kiszivárogtatott wikileaks, azaz wiki leleplezéseknek, kiderült, hogy ki a főnök, és ki az alázatos szolga a Vatikánban. A világiak által szerkesztett, tehát nem Vatikán-függő amerikai konzervatív katolikus hetilap nagybetűs címe így szól: A PÁPA FŐNÖKE – A pápa és Soros egy aljas szövetségben: Bővebben (angol nyelven) a remnantnespaper.com » honlapján..

A liberális katolikus szervezeteknek és sajtónak juttatott pénztámogatás mellett a Soros csoport jó viszonyban van a liberális hondurasi Oscar bíborossal, „al-pápával,” aki Ferenc bizalmas barátja, és kulcsjátékos a Vatikánban. A bíboros a Soros szervezet szerint jól használja befolyását a Vatikánban.

2015-ben a Vatikánba beépített Soros ügynökök készítették el Ferenc környezetvédelmi programját, amit Ferenc, mint apostoli exhortációt adott közzé, és amit elmondott a ENSZ-ben. Ugyancsak Soros befolyására adta apostoli áldását az ENSZ programra és a párizsi környezetvédelmi szerződésre. Soros ezzel hármas győzelmet aratott, Ferenc közreműködésével.

Soros az amerikai katolikus szavazók befolyásolására is használja Ferencet, amennyiben Ferenc használhatja a pápaság „erős kéz” taktikáját Soros szocialista programjának és Hillary Clinton jelöltségének előmozdítására.


Real Time Web Analytics